Valorant yavaş kuruluyor ve güncelleniyor

İşletim sistemi
Windows 11

togandedebek

Centipat
Daha fazla  
Valorant hem güncellemeyi hem kurulumu çok yavaş yapıyor. Forumda hep 0.1 Kbps denmiş ama bende 800 ve 300 Kbps arası gidip geliyor. Yönetici olarak çalıştırma Client'den çalıştırma ve yüksek öncelikli çalıştırma hepsini denedim ama olmuyor. İnternet de 16 megabit.

resim_2024-07-17_213104313.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant hem güncellemeyi hem kurulumu çok yavaş yapıyor. Forumda hep 0.1 Kbps denmiş ama bende 800 ve 300 Kbps arası gidip geliyor. Yönetici olarak çalıştırma Client'den çalıştırma ve yüksek öncelikli çalıştırma hepsini denedim ama olmuyor. İnternet de 16 megabit.

Eki Görüntüle 2255862

İnternet ile alakalı olabilir Steam'den veya başka platformadan indir eğer aynı ise interntten olabilir veya bilgisayarındaki viruslerden (sadece sende oluyorsa) veya oyun indirili açık kalmış olabilir.

Sorun tamamen internet kaynaklıymış bana söylenen internetin 16 megabit olduğuyda fakan Superonline altyapısında mı sağlayıcısında mıdır bilmem garip yazlık ve aylık olarak alınan bir internet firmasının dolandırıcılığı resmen bu şu saatte herkes uyurken evdeki cihazlar kullanılmıyor yani internet 5 megabit yani internet hızını düşürüyorlar eniştemin söylediği anten bağladılar çatıyaydı oradan beri zaten kafam karışıktı şimdi anlamış oldum (Steam'den indirme yaptım yine 300 Kbps indirme oldu)
resim_2024-07-18_020604063.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı