Valorant yeni gelecek Yıldız Belası setinin vandalı alınır mı?

Dostum aldıktan sonra pişman olmayacağı tek seçenek kendi göz zevki ve kozmetik ilgili yani, buna karar vermesi gereken O, YouTube'da skin spotlightlar var, izleyip görebilir bence.
Kesinlikle katılıyorum. Kendisi seçmeli kendi göz zevkine göre.

Zaten YouTube'dan videolarını izledim. Sadece diğer insanların fikirleri nasıl merak ettim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tahmini 1000₺ civarı yatırdım dolar bazında. Arada geceleri terleyerek uyanıyorum, aklıma geliyor. Geri alamayacağın hiçbir oyuna para yatırmayı mantıklı bulmuyorum. CS:GO öyle mi, sürekli kâr bile ediyorum aldığım eşyalardan.

Katılıyorum. Zamanında sadece bir Yağmacı Vandal'ı beğenmemle başlamıştı oysaki… sonrasında kendimi setler alırken buldum. Tabii sonradan pişman oldum ama son pişmanlık neye yarar.

Bende bayağı kaplama aldım aslında. Bu kadar pahalı olmasını hiç mantıklı bulmuyorum. Ama 1-2 kaplama dışında pişman değilim. Hatta hala almak istiyorum.

Bende bayağı kaplama aldım aslında. Bu kadar pahalı olmasını hiç mantıklı bulmuyorum. Ama 1-2 kaplama dışında pişman değilim. Hatta hala almak istiyorum.
Oyun çıkmasından sadece 2 sene geçmesine rağmen açıkçası bitmeye başladı. 2 maçta bir hile geliyor ve bir çok bug, internet problemi var. Eğer bir gün oyundan sıkılırsanız pişmanlığı yaşarsınız en güzelinden 🙃

Zaten YouTube'dan videolarını izledim. Sadece diğer insanların fikirleri nasıl merak ettim?
Burda arkadaşın yakındığı şey insanların diğer kişiler ne seviyorsa onu alıp insanları kıskandırma-hava atma durumu. Üst üste bir kaç aynı konuyu görünce açıklama gereksinimi duymuş. Şahsen ben bunu cehalet olduğunu sanmıyorum. Ama sizin ani tavır değişiminiz buna işaret ediyor.

yüksek
Burda arkadaşın yakındığı şey insanların diğer kişiler ne seviyorsa onu alıp insanları kıskandırma-hava atma durumu. Üst üste bir kaç aynı konuyu görünce açıklama gereksinimi duymuş. Şahsen ben bunu cehalet olduğunu sanmıyorum. Ama sizin ani tavır değişiminiz buna işaret ediyor.
Yüksek ihtimalle o arkadaşın alacak durumu olmadığı için ufak bir kıskançlık durumu yaşıyor. Neyse zaten herkesin oyunlara para yatırabilecek durumu olmadığını da düşünmek lazım. Haklısınız.

Yüksek

Yüksek ihtimalle o arkadaşın alacak durumu olmadığı için ufak bir kıskançlık durumu yaşıyor. Neyse zaten herkesin oyunlara para yatırabilecek durumu olmadığını da düşünmek lazım. Haklısınız.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Bu dönemde herkes bir şeyler sebebiyle sürekli gergin. Olabilir böyle şeyler sonuçta medeni insanlarız. 😊

Düzenleme: Yazım hatası

Technopat moderatörlerinden de konuyu silmelerini rica ediyorum. Yine bir konu açtığım için pişman oldum. Sanırım bir daha bu sitede konu açmayacağım.

Oyun çıkmasından sadece 2 sene geçmesine rağmen açıkçası bitmeye başladı. 2 maçta bir hile geliyor ve bir çok bug, internet problemi var. Eğer bir gün oyundan sıkılırsanız pişmanlığı yaşarsınız en güzelinden 🙃
2 Yıldır Valorant oynuyorum ve sadece 2 kere hileciyle karşılaştım. Yalan vuruş yemeniz hile olduğu anlamına gelmez. İnternet problemi olayına kısmen katılabilirim. Ama stabil iyi internetin varsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

2 Yıldır Valorant oynuyorum ve sadece 2 kere hileciyle karşılaştım. Yalan vuruş yemeniz hile olduğu anlamına gelmez. İnternet problemi olayına kısmen katılabilirim. Ama stabil iyi internetin varsa sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Rankınız nedir ? Sadece 2 hileciyle karşılaşmanız çok enteresan. Her hafta en az 1 hileci rekabetçi maçımda ban yiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı