Valorant yeni hesap açılığında "hesap uzaklaştırıldı" uyarısı

İşletim sistemi
Windows 8.1

Buğra Akıllı

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2020
Mesajlar
277
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Kısa bir süre önce hesabım çalındı ve hesabımda hile açıldı, ben de kurtulmaya çalışırken falan bilgisayara format attım. Formattan sonra oyuna girdim bir süre sonra hileden banlandınız diyor ve bunu sürekli yeni hesap açtığımda da diyor. Lütfen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kimse durduk yere ban yemez umarım bir daha Valorant oynayamazsın.😤

İnternet kafede oyunu açıp önceki kişi hile açtığından yasaklanan biri vardı. Bazen bu tür istisnalar olabiliyor fakat bu kadar.

Konuyu açan arkadaş yüksek ihtimalle yalan söylüyor. Tüm sorularını cevaplayıp konuyu raporlayacağım.

Yeni hesap açsam da kabul etmiyor: Çünkü HWID ban yemişsin ve başka bir anakartla oyuna girmediğin sürece yasak süren bitene kadar (bunu Riot'a ticket açarak öğrenebilirsin, sınırsız yasaklamıyor Riot çünkü) oyuna giremeyeceksin.
HWID ban nedir?: HW(Donanım) ve ID (kimliği) olarak ayırdım senin için. Böyle daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum.
HWID ban nasıl kaldırılır?: Ücretsizleri genelde fake veya işe yaramayan fakat ücretlileri ile %100 yasağı kaldırabileceğin Spoofer'lar var. Biraz araştırıp satın alırsan kurtulabilirsin.

Önemli not: Eski hesabına görüşürüz de. Yasağın bitse de eski hesapla giremeyeceksin. Ancak yeni hesapla girebileceksin.
 
HWID ban yemişsiniz o bilgisayarda artık valorant oynayamazsınız. HWİD banıda başkasının sizin hesabınızda açıp sizin bilgisayarınıza ban yedirecek bir banlanma sistemi değildir açıkca hileyi kullanıp ban yemişsiniz. Belli ki hile kullanmışsınız geçmiş olsun. HWID ban kalkmaz.
Buğra harbiden "akıllı"'ymış.
Hile bilgisayarınızda açılmış.
HWID ban yemişsiniz umarım hiç açılmaz.
Hesabınızı çalan kişinin HWID yemesi gerekirken sizin yemeniz :D
ufak bir yalan.
Yalan söylemek pek de hoş değil.
Umarım banın açılmaz.
Hesabınız çalındıysa ve hesabınızda hileyi başkası açtıysa sizin hardware id banı yememeniz gerek. Destek ile iletişime geçin. Eğer hileyi siz açtıysanız bu durumda yapabileceğiniz hiç bir şey yok.
HWID yemişsiniz ve bildiğim kadarıyla HWID ban sadece hile açılan cihaza uygulanıyor yani sanırım yalan söylüyorsunuz.
Eminim hesabınız çalınıp hile açmışsınızdır. Doğru düzgün söyleyin içte hile açtığınızı. HWID ban yemişsiniz kaldırılıp kaldırılmadığını bilmiyorum.
Hilecilere destek vermiyoruz. 😃

Arkadaşlar, adam bana trojan attı ve benim IP'mden hileyi açtı bu yüzden ben yedim banı, yani hepiniz olayın bir tarafından bakmışsınız. Neyse, inanmayan inanmasın gene de teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Buğra Akıllı
1. Spam yapma. Hepsini alıntılayıp sonra mesajın sonunda istediğin şeyi yazabilirsin.
2. Kendi hikayene kendin inanmıyorsun. Hesabım çalındı demiştin biraz önce :D
P.S: Türkçe kurallarına uymaman ceza almana sebebiyet verebilir.
 
Gerçekten okuyunca kahkaha attım. Adam sana trojan attı ve senin IP adresin üzerinden hile açtı dostum adam isterse benim IP adresimden açsın hileyi ban yemem çünkü IP ile alakalı değil Valorant'ın ban sistemi. Gerçekten güzel kurgu konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
 
Gerçekten okuyunca kahkaha attım. Adam sana trojan attı ve senin ip adresin üzerinden hile açtı dostum adam isterse benim ip adresimden açsın hileyi ban yemem çünkü ip ile alakalı değil Valorant'ın ban sistemi gerçekten güzel kurgu konunun kilitlenmesini rica ediyorum.
Raporlayınız hocam. Ben raporladım.
 
Hocam bakın anlamadığınız şey, biz zaten sizin açtığınızı her türlü anlarız. Biz senin sorununu çözmeye çalıştık sadece HWID ban kaldırılabilir mi bilmiyorum ama kaldırılırsa banınız kalkar. Çeşitli hikayeler üretmenize gerek yok.
 
Arkadaşlar adam bana trojan attı ve benim ip imden hileyi açtı bu yüzden ben yedim ban ı yani hepiniz olayın bir tarafından bakmışsınız neyse inanmayan inanmasın genede teşekkürler
Hala çevir kazı yanmasın. Valorant'ta ban sistemi donanımsal olarak çalışıyor. Yani hileyi açtığınız donanım ban yer. IP değil. IP kolayca değiştirilebilir olduğu için Riot Games uzun zaman önce IP banı atmayı bıraktı. Hardware ID dediğimiz donanım kimliğine işliyor banı. Vanguard driver seviyesinde çalıştığı için rahatça donanım bilgisini okuyor ve bu donanımın bilgisini Riot Games sunucularına iletiyor. Ban yediğin zaman bu donanım kimliği üzerinden ban yiyorsun ve böylece bir daha bu donanım kimliğiyle bir hesaba giriş yaptığın zaman eşleşme olduğu gibi hesap kapatılıyor. IP ile yakından uzaktan alakası yok. Her iki hikayende tutarsız.
 
Arkadaşlar, adam bana trojan attı ve benim IP'mden hileyi açtı bu yüzden ben yedim banı, yani hepiniz olayın bir tarafından bakmışsınız. Neyse, inanmayan inanmasın gene de teşekkürler.
Arkadaşım Trojan atsa bile senin ipten hile bile açsa HWID ban yemezsin ordan bakınca salak gibi mi duruyoruz zorlama bence daha fazla ban yemişsin işte bir anlık gaflete düşüp cezanıda paşalar gibi çekeceksin sizler yüzünden keyifle oyun oynayamıyoruz gramda üzülmedim halinize!
Arkadaşım Trojan atsa bile senin ipten hile bile açsa HWID ban yemezsin ordan bakınca salak gibi mi duruyoruz zorlama bence daha fazla ban yemişsin işte bir anlık gaflete düşüp cezanıda paşalar gibi çekeceksin sizler yüzünden keyifle oyun oynayamıyoruz gramda üzülmedim halinize!
Ha illa banım kalkacak diyorsanız şu taktiği uygulayabilirsiniz belki çalışır buyurun link inceleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı