Valorant yeni set değer mi?

xienion

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Valorant'a yeni kuronami diye set geldi sizce almaya değer mi? 6700 VP hesabımda var fikirlerinize göre azıcık daha VP ekleyerek seti alacağım.

Merhaba arkadaşlar. Valorant'a yeni kuronami diye set geldi sizce almaya değer mi? 6700 VP hesabımda var fikirlerinize göre azıcık daha VP ekleyerek seti alacağım.
Set gerek animasyonları gerek bitirişi olsun çok özel bir set. Çok pahalı olmasına karşın ödemekte sorun etmezseniz alınır tabi

Sadece vandalı ile oynadım ve yıldız belası gibi bir set.

1720 TL'ye falan geliyor. Kesinlikle hayır. Bir oyunda sırf görsel bir şey için bu paralar verilmez.
Parası varsa alınır set güzel.

1720 TL'ye denk geliyor. Kesinlikle hayır. Bir oyunda sırf görsel öğeler için bu paralar verilmez.
Eğer kendisi ödemede sorun etmiyorsa neden alınmasın 1720 TL daha mantıklı şeylere harcanabilir ama konu sahibi sanırım fiyatı sıkıntı etmiyor.

@Adie
fikirlerinize göre azıcık daha VP ekleyerek seti alacağım.

Almakta şüphe duyduğuna, ve gelip buraya konu açtığına göre o kadar da parası yok.

Tahmin ettiğinden çok daha fazla param var fakat paramı çöpe atmak istemediğim için sordum.😃😃

Set gerek animasyonları gerek bitirişi olsun çok özel bir set. Çok pahalı olmasına karşın ödemekte sorun etmezseniz alınır tabii.

Teşekkürler.

Tahmin ettiğinden çok daha fazla param var fakat paramı çöpe atmak istemediğim için sordum.😃😃
Benim bir tahminim yoktu. :D Paran çoksa gidersin alırsın. Niye burada öznel bir şey için konu açıyorsun onu anlamadım. Başkalarının düşüncelerine göre mi alıyorsun alacağın şeyi? Madem paran var beğendiysen git al.

Benim bir tahminim yoktu. :D paran çoksa gidersin alırsın. Niye burada öznel bir şey için konu açıyorsun onu anlamadım. Başkalarının düşüncelerine göre mi alıyorsun alacağın şeyi? Madem paran var beğendiysen git al.

Sen nasıl telefon alacakken soruyorsan bende insanların fikirlerini merak ediyorum ve soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı