Çözüldü Valorant yeniden başlatma hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

gelety78

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 NVIDIA INTEL CORE I5 12TH GEN MSI 180 HZ MONITOR INCA KEYBOARD RAZER PRO CLICK MINI
Ekran kartı
GeForce RTX 4060
İşlemci
intel core i5 12th gen
Merhaba ben bugün Valorant'a girdim ve 'girmek için yeniden başlatman gerekli' diye bir hata aldım. Fakat yeniden başlattım ve hala aynı hatayı alıyorum. Sorun nasıl çözülür? Teşekkürler.

Çözüm
Merhaba ben bugün Valorant'a girdim ve 'girmek için yeniden başlatman gerekli' diye bir hata aldım. Fakat yeniden başlattım ve hala aynı hatayı alıyorum. Sorun nasıl çözülür? Teşekkürler.

PC açıldığında Görev Yöneticisi'nden Riot ile ilgili her şeyi kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ardından Riot istemcisini aç.

PC açıldığında Görev Yöneticisi'nden Riot ile ilgili her şeyi kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ardından Riot istemcisini aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PC açıldığında Görev Yöneticisi'nden Riot ile ilgili her şeyi kapat ve bilgisayarını yeniden başlat ardından Riot istemcisini aç

Denedim oldu. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı