Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 13 Ocak 2023 #1 RAM 4x2 GB DDR3 1600Mhz Ekran kartı Gt940m İşlemci i5 6200u Arkadaşlar tuşlarla alakalı değil g tuşu da basıyor ve silah yere atma gye atalı sizce neden olabilir?
Arkadaşlar tuşlarla alakalı değil g tuşu da basıyor ve silah yere atma gye atalı sizce neden olabilir?
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 912 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #2 Promos dedi: Arkadaşlar tuşlarla alakalı değil g tuşu da basıyor ve silah yere atma gye atalı sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Pek fazla ayarın yoksa kontrolleri varsayılana çevirip tekrar dener misin. Artı 0 Eksi
Promos dedi: Arkadaşlar tuşlarla alakalı değil g tuşu da basıyor ve silah yere atma gye atalı sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Pek fazla ayarın yoksa kontrolleri varsayılana çevirip tekrar dener misin.
caylus Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 2 13 Ocak 2023 #3 Desteğe yazsan daha iyi kral. Artı 0 Eksi
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #4 Kontrol ayarların bozulmuş olabilir. Silah atma tuşu değişmiştir büyük ihtimal, kontrol et. Artı 0 Eksi
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 13 Ocak 2023 #5 İki işlem g deyse oluyor yani zıplama g de atmada o zaman olabiliyor. Artı 0 Eksi
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 912 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #6 Kağan K dedi: Kontrol ayarların bozulmuş olabilir. Silah atma tuşu değişmiştir büyük ihtimal, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş zaten g ye atalı diyor. Artı 0 Eksi
Kağan K dedi: Kontrol ayarların bozulmuş olabilir. Silah atma tuşu değişmiştir büyük ihtimal, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş zaten g ye atalı diyor.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 13 Ocak 2023 #7 Yere bir şey atmak için 2. bir tuş ekle. Artı 0 Eksi
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #8 CncMinifix55 dedi: Hocam arkadaş zaten g ye atalı diyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum o zaman. Farklı bir tuşa atama yapsın o halde. Artı 0 Eksi
CncMinifix55 dedi: Hocam arkadaş zaten g ye atalı diyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum o zaman. Farklı bir tuşa atama yapsın o halde.
KS KS Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 13 Ocak 2023 #9 Kağan K dedi: Kontrol ayarların bozulmuş olabilir. Silah atma tuşu değişmiştir büyük ihtimal, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ettim. Ama işin garip tarafı şu poligonda atabiliyorum. Farklı tuş atasam da olmuyor btw. Artı 0 Eksi
Kağan K dedi: Kontrol ayarların bozulmuş olabilir. Silah atma tuşu değişmiştir büyük ihtimal, kontrol et. Genişletmek için tıkla... Ettim. Ama işin garip tarafı şu poligonda atabiliyorum. Farklı tuş atasam da olmuyor btw.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.850 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #10 Promos dedi: Ettim. Ama işin garip tarafı şu poligonda atabiliyorum. Farklı tuş atasam da olmuyor btw. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tara hocam. Belki dosyalarından kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Promos dedi: Ettim. Ama işin garip tarafı şu poligonda atabiliyorum. Farklı tuş atasam da olmuyor btw. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tara hocam. Belki dosyalarından kaynaklıdır.