Valorant yüklemesi %23'te kaldı

nexuss.ea

Hectopat
Daha fazla  
Yarım saattir %23'te takılı kaldı. Bu sorununun çözümünü bilen varsa nasıl çözebilirim anlatabilir mi?

Dosya Ekleri

• valo.png
    valo.png
    1.015,1 KB · Görüntüleme: 181
Valorant download buglı. Benim için her zaman öyle oldu en azından. Mesela ilk download yaparken pause yapıp tekrar başlatınca baştan başlıyor. Yada download edildikten sonra client kapatıp açınca aynı şey oluyor. O yüzden hiçbir şekilde ne pause yap ne client kapat. Tek seferde indirdi indirdi :)

Valorant download buglı. Benim için her zaman öyle oldu en azından. Mesela ilk download yaparken pause yapıp tekrar başlatınca baştan başlıyor. Ya da download edildikten sonra Client kapatıp açınca aynı şey oluyor. O yüzden hiçbir şekilde ne pause yap ne Client kapat. Tek seferde indirdi indirdi :)

Pause yapıp tekrar başlattığınızda indirdiğiniz kısmı göstermiyor. Sıfırdan başlıyor gibi gösteriyor ama kaldığı yerden inmeye devam ediyor.

Pause yapıp tekrar başlattığınızda indirdiğiniz kısmı göstermiyor. Sıfırdan başlıyor gibi gösteriyor ama kaldığı yerden inmeye devam ediyor.

Evet bu dediğini bazen yapıyor ama genel olarak benim için sadece tek seferde indirme şansım oluyor. Tuhaf bir şey. Bir de indirme hızım 15Mbps felan oluyor :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı