Normalde buraya kadar sürekli 1.5 MB indirme hızıyla geldi. Burada dondu. İndirme hızım mı düşük diye baktım sıkıntı yok. Sadece valorant indirirken böyle.İndirme hızı aşırı düşük. Bundan dolayı oluyor. Modemi kapatıp açın.
Gösterdiğiniz değer çok düşük. Ama başka yerlerde hız yüksekse bilemiyorum.Normalde buraya kadar sürekli 1.5 MB indirme hızıyla geldi. Burada dondu. İndirme hızım mı düşük diye baktım sıkıntı yok. Sadece valorant indirirken böyle.
Valorant download buglı. Benim için her zaman öyle oldu en azından. Mesela ilk download yaparken pause yapıp tekrar başlatınca baştan başlıyor. Ya da download edildikten sonra Client kapatıp açınca aynı şey oluyor. O yüzden hiçbir şekilde ne pause yap ne Client kapat. Tek seferde indirdi indirdi![]()
Pause yapıp tekrar başlattığınızda indirdiğiniz kısmı göstermiyor. Sıfırdan başlıyor gibi gösteriyor ama kaldığı yerden inmeye devam ediyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.