Çözüldü Valorant yükleniyorda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Promos

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2021
Mesajlar
2.271
Çözümler
4
RAM
4 GB DDR3 1600Mhz
Ekran kartı
GT 940M
İşlemci
i5 6200U
1656787663372.png


Arkadaşlar, böyle kaldı. Önce 0.1 kpbs diye ayrıntılardan Riot'un şeylerini yükseğe almıştım şimdi de böyle. Silip yükledim işe yaramad. I format daha yeni attım. Ne yapmalıyım? Denetim Masası'ndan Valorant'ı silemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar çözdüm sonunda Valorant'ı 2-3 kez sildim ve interneti harcacak şeyler açmadım %50 şu an.
Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarınızı değiştirin > Kullandığınız ağa sağ tıklayıp özellikler > IPv4'a tıklayıp özellikler seçeneğine basınız, ardından Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini Kullan'a basıp sırasıyla 8.8.8.8 ile 8.8.4.4 yaparak düzeltebilirsin. Bana da bu şekilde oldu ve bu şekilde yaparak düzelttim.
 
Denetim Masası > ağ ve paylaşım merkezi > bağdaştırıcı ayarlarınızı değiştirin > kullandığınız ağa sağ tıklayıp özellikler > IPv4'a tıklayıp özellikler seçeneğine basınız, ardından aşağıdaki DNS sunucu adreslerini Kullan'a basıp sırasıyla 8.8.8.8 ile 8.8.4.4 yaparak düzeltebilirsin. Bana da bu şekilde oldu ve bu şekilde yaparak düzelttim.

Deneyeceğim.
 
Ağ ayarları bir uygulama indirirken oldukça önemli. Valorant'ta kullanılması gerekilen önerilen DNS sunucusunu buraya yazdım. Bende bu tür bir hatayla karşılaştım ve bu şekilde düzelttim.

Hocam ben de bu ayarı yapmıştım (farklı bir işlem için) onu biliyorum da bir restart atıp düzeltebileceği bir şey bence. Bir ara internet kafeye gitmiştik yan yana 4 PC'de de aynı sorun vardı kapatıp açtık düzeldi keza kendi bilgisayarımda da öyle yapıyorum düzeliyor.
 
Ve ya şöyle yapılabilir : Denetim Masası > Program ekle veya kaldır > Riot Vanguard > Kaldır

Bilgisayarı yeniden başlatıp Valorant'ı açtığınızda Riot Client otomatik olarak algılayacak ve sorunumuz çözülecektir.
 

Geri
Yukarı