Valorant yüksek eloda maç için arkadaş

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, Bronz 2 bir Valorant oyuncusuyum, ancak bunun sorumlusu tam olarak ben değilim. Yabancı dilim aşırı iyi değil, insanların oyun zevkini mahvetmek ve dedikleri infoları 'yarım yamalak' anlamak yerine hiç yabancı sunucularda da oynamıyorum. E Türkiye sunucuları malum, tamam eğri oturalım doğru konuşalım düzgün gelen oyuncular var ama %15 ihtimal falan. Bu da benim Bronz 3'ten Demir 3'e, ve sonrasında tekrar Bronz 2'ye çıkmama sebep oldu. Genelde (%40) MVP olurum, kill rekorum 39. İyi geçen günlerimde en az 35 falan vururum. Merak ediyorum, acaba sorun Bronz bataklığında mı? Bu yüzden mikrofonlu, aşırı küfür etmeyen, anlık olabilecek hataları anlayışlı karşılayan biri arıyorum. Gümüş 3 falan olsun, çünkü merak ediyorum. Sorun bende mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sizde değil, bazı Valorant Tuberlar'ın Discord kanallarında kendinize uygun arkadaş bulabilirsiniz. Hellian'ın sunucusundaki insanlar bence sizin kafa yapınıza uyacaktır.

Sorun Bronz elo da ki insanlarda. Sizlik bir sorun yok ben size yardımcı olurdum ama çok fazla sorunu var oyunun bırakmak durumunda kaldım. Eğer hakettiğiniz elo da olmadığınızı düşünüyorsanız bence biraz bekleyin rank sistemi bir kendine gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı