Valorant yüksek ping oluyor

• Konuyu başlatan Stola
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 389
Dostum bende atlantis net kullanıyorum. Bir iki hafta öncesine kadar LOL'de 5 ping ile oynuyordum şuan 43-45 arası gidiyor. Oyunu etkilemiyor ama sanırım serverler ile alakalı bir durum. Atlantis net ile görüştüm onların tarafından bir problem değil. Boşu boşuna statik ip parası falan ödeme.

Dostum bende Atlantis net kullanıyorum. Bir iki hafta öncesine kadar LoL'de 5 ping ile oynuyordum şu an 43-45 arası gidiyor. Oyunu etkilemiyor ama sanırım serverler ile alakalı bir durum. Atlantis net ile görüştüm onların tarafından bir problem değil. Boşu boşuna statik IP parası falan ödeme.

Bence ISS ile alakalı bir sorun.

Dostum bende Atlantis net kullanıyorum. Bir iki hafta öncesine kadar LoL'de 5 ping ile oynuyordum şu an 43-45 arası gidiyor. Oyunu etkilemiyor ama sanırım serverler ile alakalı bir durum. Atlantis net ile görüştüm onların tarafından bir problem değil. Boşu boşuna statik IP parası falan ödeme.

Bende görüştüm bana da şu anda bir sorun mevcut teknik ekiplerimiz bu sorun ile ilgileniyor 1 haftaya falan düzelir gibi bir şeyler söyledi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı