Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor.
Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 31 Mayıs 2021 #2 Çok normal Valorant'ın sunucuları iğrenç en son 150 ping almıştım bir de İstanbul sunucusu ile oynuyordum: D Artı 0 Eksi
Çok normal Valorant'ın sunucuları iğrenç en son 150 ping almıştım bir de İstanbul sunucusu ile oynuyordum: D
E Emiralp Yiğit Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant'ta mı böyle oluyor? Artı 0 Eksi
Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece Valorant'ta mı böyle oluyor?
fatih46 Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #4 Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oluyordu oyunu bıraktım Artı 0 Eksi
Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oluyordu oyunu bıraktım
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 31 Mayıs 2021 #5 Valorant'la alakalı bir durum. Artı 0 Eksi
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 31 Mayıs 2021 #6 İstanbul eyüpte 13Mbps download 0.50Mbps upload 6 ping oynuyorum. Bir tek bende iyi çalışıyor bu Valorant. Bir de optimizasyonu olsa. Artı 0 Eksi
İstanbul eyüpte 13Mbps download 0.50Mbps upload 6 ping oynuyorum. Bir tek bende iyi çalışıyor bu Valorant. Bir de optimizasyonu olsa.
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 8 31 Mayıs 2021 #7 Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu onun için PC de özel port açman lazım yaz YouTube'ye Valorant ping düşürme çıkar. Artı 0 Eksi
Mc Big Gundi dedi: Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de oluyordu onun için PC de özel port açman lazım yaz YouTube'ye Valorant ping düşürme çıkar.
E Emiralp Yiğit Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #8 Rasim Kayrak dedi: İstanbul eyüpte 13Mbps download 0.50Mbps upload 6 ping oynuyorum. Bir tek bende iyi çalışıyor bu Valorant. Bir de optimizasyonu olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam Mbps zaten pinge etki etmiyor. Artı 0 Eksi
Rasim Kayrak dedi: İstanbul eyüpte 13Mbps download 0.50Mbps upload 6 ping oynuyorum. Bir tek bende iyi çalışıyor bu Valorant. Bir de optimizasyonu olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam Mbps zaten pinge etki etmiyor.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 31 Mayıs 2021 #9 Emiralp Yiğit dedi: Hocam Mbps zaten pinge etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece belirtmek istedim. Artı 0 Eksi
Emiralp Yiğit dedi: Hocam Mbps zaten pinge etki etmiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece belirtmek istedim.
E Emiralp Yiğit Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #10 Rasim Kayrak dedi: Sadece belirtmek istedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sıkıntı yok. Artı 0 Eksi