Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor.
Sürekli dalgalanan ping ve ağ sorunu vermesinden sıkıldım. İnternetim iyi durumda fakat oyunda böyle oluyor.
KS KS Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #11 snoxyyy dedi: Bende de oluyordu onun için PC de özel port açman lazım yaz YouTube'ye Valorant ping düşürme çıkar. Genişletmek için tıkla... Yaptım Mc Big Gundi dedi: Yaptım Genişletmek için tıkla... Bi işe yaramadı Emiralp Yiğit dedi: Sadece Valorant'ta mı böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
snoxyyy dedi: Bende de oluyordu onun için PC de özel port açman lazım yaz YouTube'ye Valorant ping düşürme çıkar. Genişletmek için tıkla... Yaptım Mc Big Gundi dedi: Yaptım Genişletmek için tıkla... Bi işe yaramadı Emiralp Yiğit dedi: Sadece Valorant'ta mı böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet