F fioraz33 Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 201 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Valorant'ta asil karambit aldım. Yükseltmek istiyorum ama yükseltilmemiş halini daha çok beğeniyorum. Yükseltince tekrar iade edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2021
Valorant'ta asil karambit aldım. Yükseltmek istiyorum ama yükseltilmemiş halini daha çok beğeniyorum. Yükseltince tekrar iade edebilir miyim?
R rangerqs Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #2 fioraz33 dedi: Valorant'ta asil karambit aldım. Yükseltmek istiyorum ama yükseltilmemiş halini daha çok beğeniyorum. Yükseltince tekrar iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükseltince tekrar iade edemezsin ve bildiğim kadarıyla da iade etmek için asil karambitin mağazanızdan kalkmamış olması gerek. Artı 0 Eksi
fioraz33 dedi: Valorant'ta asil karambit aldım. Yükseltmek istiyorum ama yükseltilmemiş halini daha çok beğeniyorum. Yükseltince tekrar iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yükseltince tekrar iade edemezsin ve bildiğim kadarıyla da iade etmek için asil karambitin mağazanızdan kalkmamış olması gerek.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.399 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Maalesef. Yükseltince iade edemezsiniz. Artı 0 Eksi