zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 13 Mayıs 2021 #1 Valorant'a giriş yaptığım an mavi ekran yiyorum. 2 kere oldu, az önce ekran kartımı güncelledim yine aynısı oldu. Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2L. Minidump: ASDAS FAMANASh Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Valorant'a giriş yaptığım an mavi ekran yiyorum. 2 kere oldu, az önce ekran kartımı güncelledim yine aynısı oldu. Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2L. Minidump: ASDAS FAMANASh
E ertobaba Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #111 Twitter'dan hashtag falan mı açsak ne yapsak arkadaşlar? Aşırıya kaçar mı bu ne diyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 16 Mayıs 2021 #112 ertobaba dedi: Twitter'dan hashtag falan mı açsak ne yapsak arkadaşlar? Aşırıya kaçar mı bu ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçmaz. 3 gün oldu, bi hayli fazla oyuncu kaybettiler. Hala çözemediler. Rezillik bu. Artı 0 Eksi
ertobaba dedi: Twitter'dan hashtag falan mı açsak ne yapsak arkadaşlar? Aşırıya kaçar mı bu ne diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kaçmaz. 3 gün oldu, bi hayli fazla oyuncu kaybettiler. Hala çözemediler. Rezillik bu.
Shuenfinare Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #113 Ben az önce valoyu açtım bana güncelleme gelmemiş? zXET dedi: Geldi de bir şeye yaramadı. Çözülmedi yine. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ben az önce valoyu açtım bana güncelleme gelmemiş? zXET dedi: Geldi de bir şeye yaramadı. Çözülmedi yine. Genişletmek için tıkla...
KS KS zXET Centipat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 308 Yer Tekirdağ 16 Mayıs 2021 #114 Shuenfinare dedi: Ben az önce valoyu açtım bana güncelleme gelmemiş? Genişletmek için tıkla... 150 mb gibi bir güncelleme geldi diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Shuenfinare dedi: Ben az önce valoyu açtım bana güncelleme gelmemiş? Genişletmek için tıkla... 150 mb gibi bir güncelleme geldi diye biliyorum.
E ertobaba Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #115 Ben bir tweet attım da bir etki yapacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
R ropz Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #116 Bu böyle ne olacak kanser olacağım ya. Artı 0 Eksi
bilgeben Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #117 ropz dedi: Bu böyle ne olacak kanser olacağım ya. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil birsey yapılmıyor ki. Artı 0 Eksi
ropz dedi: Bu böyle ne olacak kanser olacağım ya. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekil birsey yapılmıyor ki.
burakol1 Megapat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #118 Bilgisayarı formatladıktan sonra bile denedim. Pc açılırken vanguard açılmadığı zaman direk mavi ekran veriyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı formatladıktan sonra bile denedim. Pc açılırken vanguard açılmadığı zaman direk mavi ekran veriyor.
bilgeben Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #119 burakol1 dedi: Bilgisayarı formatladıktan sonra bile denedim. Pc açılırken vanguard açılmadığı zaman direk mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı halledip güncelleme getirmedikleri sürece yapacak birşey yok ama bu savaş biletlerine ne yapacaklar acaba Artı 0 Eksi
burakol1 dedi: Bilgisayarı formatladıktan sonra bile denedim. Pc açılırken vanguard açılmadığı zaman direk mavi ekran veriyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı halledip güncelleme getirmedikleri sürece yapacak birşey yok ama bu savaş biletlerine ne yapacaklar acaba
R ropz Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #120 bilgeben dedi: Sıkıntıyı halledip güncelleme getirmedikleri sürece yapacak bir şey yok ama bu savaş biletlerine ne yapacaklar acaba. Genişletmek için tıkla... Karışmazlar ona sanmıyorum. Artı 0 Eksi
bilgeben dedi: Sıkıntıyı halledip güncelleme getirmedikleri sürece yapacak bir şey yok ama bu savaş biletlerine ne yapacaklar acaba. Genişletmek için tıkla... Karışmazlar ona sanmıyorum.