Çözüldü Valorant yüzünden KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan zXET
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 236
  • Görüntüleme 15.021
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zXET

Centipat
Yer
Tekirdağ
Valorant'a giriş yaptığım an mavi ekran yiyorum. 2 kere oldu, az önce ekran kartımı güncelledim yine aynısı oldu.

Sistemim: GT 1030, Q9300, 4 GB RAM, G41M-ES2L.

Minidump: ASDAS FAMANASh

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda arkadaş Ryzen 5 1600 ile de aynı sorunu yaşadığını söylemiş. Dediklerinizle alakası yok bence. Niye oyuncu kaybetmek istesin şirket?

Doğru bilgisayarınızdan Mouse'un fişini tamamen çekip klavye kullanarak oyuna girebiliyorsunuz ama mouse hareket ettiği anda mavi ekran geliyor.

Doğru bilgisayarınızdan Mouse'un fişini tamamen çekip klavye kullanarak oyuna girebiliyorsunuz ama mouse hareket ettiği anda mavi ekran geliyor.

Bende oyna tuşu gelmiyor. Sistemi yeniden başlatmamı istiyor fare hareket ettiği gibi mavi ekran geliyor. Artık bir çözüm gelmesi lazım 3 gün oldu.

Yeni gucellemeyı beklıyegız dostlar yapacak başka bir şey yok ben de aynı sekıl 2 gundur valoranta gıremıyorum

Nasıl yani?

Calısan bırınden aldım denedım. Yenı bilgisayar yok, hiç denk gelmedım. Eskı kasalarda sıkıntı var hep, anlamıs degılım.

Olmuyor. Mouse'la alakası yok. Belki macro programları olan mouse'larda oyle bir şey vardır, cıkarınca duzelıyordur, bılemem ama R5 sıstemı bır tek o arkadas yazmıs. Tahmınımce de bızımkınden farklı bir hatası var onun da.

Bu cozulur. Mouse drıver'ını Mıcrosoft'tan almazsın, guncellemeyı kapatıp kendın mouse'ın drıverını yuklersın ama sorun ondan degıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey eski değil. 2020 başlarında hazır sistem aldı, itopya'dan. SSD'si toshiba, PSU ise Thermaltake.

O kadar battle pass aldık ettik. Gel şimdi 10-12 gün yeni yama bekle.
yakın zaman da düzeleceği söyleniyor umarım düzeltilir hemen ben de almıştım bp
Bende battle pass aldım, ne güzel kasıyordum tak diye bozdular oyunu. Millet 50 tane konu açtı çoğu kişi sorun yaşıyor hala instagram'da atış serbest paylaşıyorlar. Çıldırıcam ya.

Güncelleme geleceği söyleniyordu bu sabah gelmemiş mi?
Biletlere de cevap vermiyorlar bu sefer çuvalladı Riot Games.

Güncelleme geleceği söyleniyordu bu sabah gelmemiş mi?
Biletlere de cevap vermiyorlar bu sefer çuvalladı Riot Games.

En son dün attığım ticketta bugün sabah cevap olarak hatanın farkındayız ve uğraşıyoruz tarzı şeyler yazmışlar burada

Dosya Ekleri

• dsf.png
    39,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…