Valorant’a başlamak

Karakter gücü derken hasar açısından sormuştum. Yoksa biliyorum karakterlerin kullanım amaçlarının farklı olduğunu.
Bu arada oyunda nasıl karakter açıyoruz?
Ben de öyle düşünüp "Karakter gücü diye bir şey yok." dedim. İlk başta 5 karakter otomatik olarak açık geliyor. Sonrasında ilk 2 karakteri açmak kolay. Gerisini açmak için kontratlar ile bolca oyun oynamanız gerekiyor. Oynarken mantığı anlarsınız zaten karakter açmanın.

Ben oyunun grafiklerini pek sevemedim.
Ama anti-hilesi, toxicliği, oynanışı, karakterleri falan gayet iyi.
Grafik sizin için önemli bir unsur değilse başlayabilirsiniz.

Benim deiğim gibi attığım videoyu izleyin karakter olarak ilk bir hafta Phoenix ile oynayın. Sonra jett veya Reyna'yı dene hangisini beğenirsen onu kullan. Ve sana aim geliştirme rehberim vardı defterde istersen sana yazabilirm 1 hafta boyunca yap gelişirsin. Hem de çok.

Ben ilk çıktığında başladım ve güzel de oynuyordum. Neredeyse her el 30 killden aşağı almıyordum. Ama 1 hafta sonra oyunu bıraktım nedeni CS:GO iyi oynadığım için sanki beni zayıflattı gibime geldi Valorant sildim. Şimdi CS:GO'yu bırakacağım hatta oyun oynamayı bıraktım neredeyse. Valorant indirmeyi düşünüyorum bu gün. Hatta şimdi fikrimi değiştirdim indirmeyeceğim.

Karakter olarak ilk bir hafta Phoenix ile oyna ondan sonra jett ile oynayabilirsin. Ama şunu izlemeden başlama bence.
Zaten videoları bütün karakter öğreticilerini falan izledim. Neyin ne olduğunu biliyorum.

Hasar açısından Raze, kullanım kolaylığı açısından Phoenix, ben skill çok beceremem ama aimim iyidir dersen Reyna. Ekşın arıyorsan Jett ve Killjoy çok zevkli. Bu şekilde gider. Her karakterin ayrı güzelliği var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı