Valorant'a başlanmalı mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir CS bağımlısıyım ve arkadaşlarımdan artık kimse oynamıyor. Valorant bana çok çocuksu geliyordu herkes şimdi Valorant oynamaya başladi. Daha önce bir kere bile Valorant oynamadim. İzlemedim. Sizce başlamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant bence oynanmaz CS'den geçiyorsanız. Senin ilacın Rainbow Six: Siege. Her round farklı şeyler ve farklı sitelara saldırıyorsun. Hiç bir round birbirinin aynısı olmuyor ve oyunda 30'dan fazla map olması çokluluğu arttırıyor. Baya eğlenceli bir oyun.

Valorant bence oynanmaz CS'den geçiyorsanız. Senin ilacın Rainbow Six: Siege. Her round farklı şeyler ve farklı sitelara saldırıyorsun. Hiçbir round birbirinin aynısı olmuyor ve oyunda 30'dan fazla map olması çokluluğu arttırıyor. Bayağı eğlenceli bir oyun.

Çok güzel bir noktaya parmak basmışsınız, CS'de 2000 saatim var, Valorant'ta elmas derecem var ancak Rainbow hem vuruş hissiyatı hem de mekanik olarak çok daha eğlenceli. Ayrıca CS2'de şu anda düşük FPS alan sistemim Rainbow'da daha yüksek FPS alıyor yani optimizasyon daha iyi.

Kampanyayı paylaştığınız içinde çok teşekkürler oyunum standart'tı ama bu paketi alıp Deluxe yapacağım sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı