Valorant'a CS:GO'dan geçen için en uygun karakter hangisi?

Reyna oynayın derim CS'den geçicekseniz kesinlikle Reyna. Sadece kör atıyorsunuz onun dışında bir skilli yok adam öldürdükçe bir küre beliriyor Q basarak can yeniliyorsunuz eğer adam varsa o küreye e basarak kaçabiliyorsunuz zaten ultisi de çok iyi mermileri daha hızlı ateşliyorsunuz. Yani CS'den geçicekseniz Reyna oynayın.
 
Valorant'tan bahsediyor hocam :D.

Evet Phoenix öneren çok var skilleri de benim istediğim gibi galiba molotof ve flashı var.
Evet molotof ve flash atıyor. Ultisi de baya güzel. Bir yerde basıyorsunuz, belirli bir süre içerisinde ölürseniz ultiyi bastığınız yerde yeniden doğuyorsunuz, bu süre içerisinde adam vurabilirsiniz bomba kurabilirsiniz, çözebilirsiniz her şeyi yapabilirsiniz kısaca.
 
Merhaba, çok uzun süredir CS:GO oynuyorum. Ondan önce de CS 1.6 oynuyordum zaten. Kısacası CS kültürüne ve oynanış tarzına bayağı alışkınım. Bu aralar çok fazla Valorant muhabbeti döndüğü için oyunu denemek istiyorum. Oyunda farklı karakterler ve yetenekleri vs. olduğunu biliyorum ancak bu muhabbet pek de bana göre değilmiş gibi geliyor açıkçası. Belli de olmaz oyunu oynamaya devam edersem hoşuma da gidebilir tabii ki. Ancak şimdilik bu yetenek atmalı, uçmalı kaçmalı şeylerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Valorant oynayan arkadaşlar bana yetenek setine bağımlı olmayan, sadece CS oynar gibi aim kullanarak da iyi şeyler yapabileceğim karakter önerebilirse sevinirim. Yetenek setine bağımlı olmayandan kastım pasif yeteneği olması falan olabilir, skill atmakla fazla uğraşmak istemediğim için. Veya da uçmalı kaçmalı şeyler olmasın düz yetenekler olsun ne bileyim bomba atma flash atma vesaire hani CS'den çok farklı olmasın istiyorum kısacası. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Olabildiğince "düz" bir karakter arıyorum. Teşekkürler şimdiden.
Breach olabilir. Breach 1. skilli bir yere bomba gibi bir şey atıyor ve 1-2 saniye sonra patlıyor. Genelde tek atıyor fakat kaçması çok kolay. 2. skilli 3 tane flash, 3 tane flash gerçekten çok güçlü bir özellik ve flashı tam yerse 2-3 saniye kör ediyor. 3. skilli bedava skilli, imza skilli olarak ta geçer. Chargelenebilir 3. skill içindeki yeri sarsar onu yiyen rakiplerin başı döner ve nişan kabiliyeti düşer. 4. skilli yani ultisi de 3. skillinin çok büyük bir alana yayması. Onu yiyen rakipler yine 3. skill yemiş gibi olur fakat daha uzun sürer. Tek eksisi açmak için kontrat tamamlamak gerekir. Daha iyi anlamak için videolara bakmanı öneririm. Pek iyi anlatamamış olabilirim.
 
Hocam ben de sizin gibi CS'den geçtim ve betadan beridir oynuyorum (hesabımı sattım ve eskisi gibi aktif değilim). O yüzden sizi anlıyorum.
Eğer oyunu biraz agresif oynamak istiyorum ama çok karışık da olmasın derseniz Phoenix gibi flash atan bir karakter ile başlayabilirsiniz.
Biraz arkadan oynayayım hem de oyuna alışırım derseniz Sage ile başlayabilirsiniz. Sage'de can verebiliyor ve ölen birini kaldırabiliyorsunuz. Çok basit özellikler. Bu iki karakter yeni başlayan için en iyileri bence.

Bunlar dışında:
Eğer işin içine smoke girsin isterseniz Omen alabilirsiniz. Omen ile smoke atmak oldukça basit. Tek yapmaniz gereken atmak istediğiniz yere götürmek. Fakat diğer özelliklerine alışmak biraz zaman alabilir.
 
Jett önerebilirim, 3 tane smoke var 4sn süren, Omen var sürekli smoke atabiliyorsun. Flash olarak Breach açmanı öneririm 3 tane flash var.
Yeni başlayan bir oyuncuya Jett önerilmez oyunun mekaniğine alışkın değil Jett ve Omen oynanacak en son karakterlerden olmalı. Ondan sonra oyununuza bilmeyen Jett gelince bir çok insan toxicliğin dibini yaşıyor.
 
Yeni başlayan bir oyuncuya Jett önerilmez oyunun mekaniğine alışkın değil Jett ve Omen oynanacak en son karakterlerden olmalı. Ondan sonra oyununuza bilmeyen Jett gelince birçok insan toxicliğin dibini yaşıyor.

Jett konusunda haklısınız hocam fakat bence Omen için düşünülebilir diye düşünüyorum. Zaten belirttiğim gibi diğer özelliklere alışmak zaman alabilir ama smoke atmanın zor olmadığını düşünüyorum. Brimstone için biraz harita bilgisi gerekli fakat Omen'de böyle bir sorun yok. Bu bakımından eğer smoke almak istenirse Omen daha uygun olur diye düşündüm. Bir de hangimiz oyuna başlar başlamaz tüm skilleri kullanmaya başladı ki? En azından bu kültürü hiç bilmeyen biri olarak ben kullanmadım. Teker teker öğrenmeye başladım. Zamanla olacak şeyler. Diğer oyunculara güvenmediğim için smoke alıp bir tarafı sağlama alma amacıyla kullanmıştım ben bir süre. Ama tabii yine de ilk önerdiklerim Phoenix ve Sage.
 
bence en kolay oynanan brimstone ve sage biri duman atıyor biri duvar filan.son oynanması gerekenler jett ile omen.eğer çok agresif oynamayı seviyorsanız jett güzel karakter ama ben oynayamıyorum, seçmiyorum da zaten pek.reyna seçip fazla kill alamazsan küfür yersin, özellikle istanbul sunucusunda :) herkes direk reyna ile jett kitliyor.ben şahsen breach oynamayı seviyorum kör etme süresi en uzun karakter ve 3 kere kullanabiliyorsun her round.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı