Valorant'a girerken internet hatası veriyor

erme1212

Femtopat
Valorant oyununa girerken internet bağlantısınma sorunu diye uyarı veriyor ama CS'ye falan giriyor. Nasıl düzeltebilirim?(İnternetim Türksat Kablonet)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata kodu verdi mi?
ilk başta 31 daha değişik hata kodlarıda verdi ama hatırlamıyorum
Riot'a ticket at. VPN ile girmeyi dene.
Çözülmezse tekrar yaz.

İntermet bağlantısı probleminde hata kodu vermez. Başıma gelmişti. Ben de düşünmüştüm.
vpn işlerine hiç girmek istemiyorum. bu hafta arada oluyordu ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelliyordu. Bugün ama kafayı taktım. başka bir çözümü yok mu?

İlk başta 31 daha değişik hata kodları da verdi ama hatırlamıyorum.

VPN işlerine hiç girmek istemiyorum. Bu hafta arada oluyordu ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelliyordu. Bugün ama kafayı taktım. Başka bir çözümü yok mu?

Başka bir konuda görmüştüm aynı hata kodunu alıp oyuna giremeyenler var. Bu sorunlar için güncelleme gelmişti. Ama tekrardan başlamış Riot Games'e ticket atın derim.

Artı -1 Eksi
Kablonet sağlayıcısı üzerinden bende oyuna erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmelerimizde sorunun kendilerinin veritabanı kaynaklı olduğu söylendi. 2 gün öncesinde çözülen sorun şu an itibari ile tekrarlanıyor. Hata kodlarının ardı arkası kesilmiyor. 43, 31, 29, 52 ... Ticket atmakla kalmıyor bana söyledikleri programları indirip, çalıştırıp geri bildirim sağlıyorum Riot destek ekibine ancak sorun ile alakalı bir dönüş sağlanmıyor. Çözüme ulaşabilen ya da fikri olan paylaşırsa seviniriz.

Kablonet sağlayıcısı üzerinden bende oyuna erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmelerimizde sorunun kendilerinin veritabanı kaynaklı olduğu söylendi. 2 gün öncesinde çözülen sorun şu an itibari ile tekrarlanıyor. Hata kodlarının ardı arkası kesilmiyor. 43, 31, 29, 52 ... Ticket atmakla kalmıyor bana söyledikleri programları indirip, çalıştırıp geri bildirim sağlıyorum Riot destek ekibine ancak sorun ile alakalı bir dönüş sağlanmıyor. Çözüme ulaşabilen ya da fikri olan paylaşırsa seviniriz.
Çözümünü buldunuz mu aynı can sıkıcı hatayı ben de yaşıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı