İntermet bağlantısı probleminde hata kodu vermez. Başıma gelmişti. Ben de düşünmüştüm.Hata kodu verdi mi?
ilk başta 31 daha değişik hata kodlarıda verdi ama hatırlamıyorumHata kodu verdi mi?
vpn işlerine hiç girmek istemiyorum. bu hafta arada oluyordu ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelliyordu. Bugün ama kafayı taktım. başka bir çözümü yok mu?Riot'a ticket at. VPN ile girmeyi dene.
Çözülmezse tekrar yaz.
İntermet bağlantısı probleminde hata kodu vermez. Başıma gelmişti. Ben de düşünmüştüm.
İlk başta 31 daha değişik hata kodları da verdi ama hatırlamıyorum.
VPN işlerine hiç girmek istemiyorum. Bu hafta arada oluyordu ama bilgisayarı yeniden başlattığımda düzelliyordu. Bugün ama kafayı taktım. Başka bir çözümü yok mu?
Çözüme ulaşırsan iletişime geçelimBen de bugün itibarıyla hata alıyorum Valorant'ta. Kablonet kullanıyorum 1 hafta önceki durum tekrar ediyor, çok can sıkıcı bir durum.
Çözümünü buldunuz mu aynı can sıkıcı hatayı ben de yaşıyorumKablonet sağlayıcısı üzerinden bende oyuna erişim sağlayamıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşmelerimizde sorunun kendilerinin veritabanı kaynaklı olduğu söylendi. 2 gün öncesinde çözülen sorun şu an itibari ile tekrarlanıyor. Hata kodlarının ardı arkası kesilmiyor. 43, 31, 29, 52 ... Ticket atmakla kalmıyor bana söyledikleri programları indirip, çalıştırıp geri bildirim sağlıyorum Riot destek ekibine ancak sorun ile alakalı bir dönüş sağlanmıyor. Çözüme ulaşabilen ya da fikri olan paylaşırsa seviniriz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.