hellofixer.net , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, hellofixer.net tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
hellofixer.net , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, hellofixer.net tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!
Adım 11 hariç her şeyi denedim sorunum çözülmedi, format atmadan önce ayarlardan kurtarma sekmesindeki Windows iyi çalışmıyorsa dosyaları saklamadan yenile yöntemini de deneyeceğim sonuçları yazarım. Bu arada sorun sanırım sadece I2 Quad Core işlemcilere sahip kişilerde var.
Bir önceki mesajımdada dediğim gibi sıfırlama değil onu bende denedim işe yaramadı.
Temiz bir format at; Valorant ve önceki Windows'a dair hiçbir şey kalmasın, son sürüm sürücüleri yükle eğer sistem ayarlarıyla hızlandırmak uğruna Windows Defender vb. silen biriysen (ben öyleyim) onları ellemeden Valorant kur dene olmuyorsa (işe yaramaması pek muhtemel değil) ne yazık ki başka çözüm yok Riot'a bilet atıp bir sonraki güncellemeyi beklemelisin.
İyi günler.