Valorant'a giriş yapılamıyor

seyomeyo

Femtopat
Daha fazla  
Hiçbir şekilde oyuna giriş yapamıyorum. Çift tıklıyorum oyun açılmıyor Valorant desteğe yazdım onlar bile çözüm bulamadı. Bağlantı sorunu var diyorlar internet sağlayıcın ile iletişime geç diyorlar. Türk Telekom kullanıyorum denemediğim yöntem kalmadı, aklınıza ne gelirse denedim. Gerçekten çok şaşkınım. Binlerce lira yatırdığım oyuna giremiyorum artık.

Yok hocam genel bir hata var bende aynı sorun var format attım, tekrar kurdum yok. En son Valorant'a tıklayıp fotoğraftaki yerden Riot'un üstün sağ tık yapıp ayarlara bastığınız zaman Riot açılıyor ondan sonra da Valorant açılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-08 184220.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-08 184220.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 7
Yok hocam genel bir hata var bende aynı sorun var format attım, tekrar kurdum yok. En son Valorant'a tıklayıp fotoğraftaki yerden Riot'un üstün sağ tık yapıp ayarlara bastığınız zaman Riot açılıyor ondan sonra da Valorant açılıyor.
Bu sorundan bahsediyorsanız benim tek çözümüm Riot Client ve Valorant'ı görev yöneticisinden kapatıp sonra Riot Client'i geri açıp oyunu açmak. Sürekli aynı şeyi yapmamak için .bat dosyası oluşturdum onu kullanıyorum.

driverleri güncelleyin hocam
Aynı sorun neredeyse herkeste var bende tanıdık bir arkadaşımda ve bu konudaki insanlarda. Ben kendim söyleyim bu durumu ne kadar driver güncellesem bile Valorant böyle bir sorunda "Gizli Simgeleri Göster" menüsünden Riot Client kapatıp direkt istemciden açıyorum ve buda sorunu çözüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı