3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Valorant'a giriş yapmaya çalışırken sebepsiz yere böyle bir hata aldım. Fişi çıkarıp geri taktım düzeldi. Neden olmuş olabilir? Dosya Ekleri 20221106_021403.jpg 113,3 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar Valorant'a giriş yapmaya çalışırken sebepsiz yere böyle bir hata aldım. Fişi çıkarıp geri taktım düzeldi. Neden olmuş olabilir?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 6 Kasım 2022 #2 394919 dedi: Arkadaşlar Valorant'a giriş yapmaya çalışırken sebepsiz yere böyle bir hata aldım. Fişi çıkarıp geri taktım düzeldi. Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Oyun çökmüş hocam böyle durumlar başımıza gelebiliyor. Çok fazla hata verme durumu olursa daha detaylı inceleriz hatayı. Düzeldiyse sorun yoktur. Artı 0 Eksi
394919 dedi: Arkadaşlar Valorant'a giriş yapmaya çalışırken sebepsiz yere böyle bir hata aldım. Fişi çıkarıp geri taktım düzeldi. Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Oyun çökmüş hocam böyle durumlar başımıza gelebiliyor. Çok fazla hata verme durumu olursa daha detaylı inceleriz hatayı. Düzeldiyse sorun yoktur.
KS KS 3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Kasım 2022 #3 alicsndemir dedi: Oyun çökmüş hocam böyle durumlar başımıza gelebiliyor. Çok fazla hata verme durumu olursa daha detaylı inceleriz hatayı. Düzeldiyse sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez oldu vallahi daha sonra 2 kez girdim bir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Oyun çökmüş hocam böyle durumlar başımıza gelebiliyor. Çok fazla hata verme durumu olursa daha detaylı inceleriz hatayı. Düzeldiyse sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez oldu vallahi daha sonra 2 kez girdim bir sorun olmadı.