benmuhammed
Hectopat
Evet... Herkes bugün bir konu açıyor. Valorant'a girebilir miyim? Bir donanımıma zarar verir mi? Girmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler
.
Herkes troll algılamışValorant güncellemeden sonra mavi ekran verdirmeye mi, sürekli çökmeye mi öyle bir şey yapmaya başladı.
Tamamdır teşekkürler. Herkes neden troll algıladı anlamadımVanguard'ı güncelleyebilirsiniz. Zarar vereceğini sanmıyorum mavi ekran dışında. Ama dikkat edin birkaç mavi ekrandan sonra sistem kurtarma moduna girer. Riot Client Güncellendi
Herkes troll algılamış. Bu arkadaşın demek istediğini söyledim.
Tamamdır teşekkürler. Herkes neden troll algıladı anlamadım.
HaklısınızSenin cümlenle mavi ekranı hiç alakalandıramadım.
Hocam şuan uygulamayı hatırlamıyorum. Bu konuda paylaşmıştım. Bakabilirsiniz.Hocam şahsen zarar görmez sistemi tam olarak yazar mısın? Ona göre yorumlayalım.
Arkadaşım adam doğru bir şey sormuş. Valorant"ta herkes mavi ekran almaya başladı. Sence bu durumdan sende korkmaz mıydın ?Sakın hocam sakın Valorant'a girmeyin hatta Valorant yüklü ise bilgisayarı camdan aşağı atın (!)
Çok zarar verir ekran kartı red bull içip kanatlanıp uçup gider.Evet... Herkes bugün bir konu açıyor. Valorant'a girebilir miyim? Bir donanımıma zarar verir mi? Girmek için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.