Valorant'a CS 2 çıkarken para yatırmak mantıklı mı? Bu saatten sonra para yatırılır mı? Oyun biter mi? Valorant'a para yatırmalı mıyım? Düşünceleriniz nelerdir?
Valorant'a CS 2 çıkarken para yatırmak mantıklı mı? Bu saatten sonra para yatırılır mı? Oyun biter mi? Valorant'a para yatırmalı mıyım? Düşünceleriniz nelerdir?
Kanka şahsen ben senin yerinde olsam yatırırdım çünkü her ne kadar CS 2 çıksada çok iyi bir sistemli oyun olur o yüzden kimsenin pek indirebileceğini zannetmiyorum o yüzden yatırmanı tavsiye ederim.
Zevki sefana göre ben sadece bir Vandal aldım, gayette keyifli bir şekilde oynuyorum. Onun dışında genel olarak oyunlara fazla para yatırılmasına karşıyım.
Hocam şöyle ben normalde 2019'dan beri LoL oynarım Valorant'a geçen sene başladım skinler de hoşuma gidiyor diye aldım vct lock in bıçağı bile var ama şu anda FPS oyunu oynayasım gelmiyor hiç.