Valorant'a rank atlanmıyor

BaliCgen

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Valorant'ta bronz 1 rankindayim 1 yıldır. Oynayisim aman aman değil ama bronz 1'lik de değil.1.9 kd var her maç +25 vuruyorum ama sürekli yeniliyorum. Bunun çözümü nedir bir de bu gizli mmr işi ne ve onunla ilgisi olabilir mi? Yazarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gold ve Gold öncesi ranklarda sadece aimin olsa yine çıkıyorsun zaten. Ama yine de aimin yetersiz geliyorsa Duo bul kendine, takımınla infolu oyna.

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi?bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne ?

PLAT'a çıkasıya kadar takım ilişkisiymiş Duo falan unut, ya 5'li gir ya da üçlü. Sonrası gelir zaten rakip kötü olduğu için 25 vuruyorsun.

E tamam 25 vuruyorum rakip kötü diye ama çıkmama yetmiyor bu?40 50 mi vurayım abi

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi? Bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne?

Sen her maç +25 vuruyorsunda ne oynayarak vuruyorsun? Hem gidip sadece onu okumuşsun Duo'da bul kendine diyorum.

Tracker profilini at inceleyelim ona göre yorum yapalım.

50 saat omenim var omen oynuyorum bazen Reyna

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi? Bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne?

Arkalayarak, pusarak, spectre ve pompalı oynayarak vurmak var.
Bir de vandal ile pusmadan adamla 1V1 atmak var.

Aimin yetersiz demek ki bu akşam müsaitseniz sizle 1 tur girelim cidden toksik için değil aimini ve oynayış tarzını merak ettim belki onları baitliyorsunuz smoke atma şekliniz farklı cross placement yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…