Valorant'a rank atlanmıyor

BaliCgen

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Valorant'ta bronz 1 rankindayim 1 yıldır. Oynayisim aman aman değil ama bronz 1'lik de değil.1.9 kd var her maç +25 vuruyorum ama sürekli yeniliyorum. Bunun çözümü nedir bir de bu gizli mmr işi ne ve onunla ilgisi olabilir mi? Yazarsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben Valorant'ta bronz 1 rankindayim 1 yıldır. Oynayisim aman aman değil ama bronz 1'lik de değil.1.9 kd var her maç +25 vuruyorum ama sürekli yeniliyorum. Bunun çözümü nedir bir de bu gizli mmr işi ne ve onunla ilgisi olabilir mi? Yazarsaniz sevinirim.

Gold ve Gold öncesi ranklarda sadece aimin olsa yine çıkıyorsun zaten. Ama yine de aimin yetersiz geliyorsa Duo bul kendine, takımınla infolu oyna.

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi?bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne ?

PLAT'a çıkasıya kadar takım ilişkisiymiş Duo falan unut, ya 5'li gir ya da üçlü. Sonrası gelir zaten rakip kötü olduğu için 25 vuruyorsun.

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi? Bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne?

Arkalayarak, pusarak, spectre ve pompalı oynayarak vurmak var.
Bir de vandal ile pusmadan adamla 1V1 atmak var.

Her maç 25+ vuruyorum diyorum aimim yetersiz mi? Bunu cidden soruyorum yani eğer öyleyse benim 4 vuran randomlar ne?

Aimin yetersiz demek ki bu akşam müsaitseniz sizle 1 tur girelim cidden toksik için değil aimini ve oynayış tarzını merak ettim belki onları baitliyorsunuz smoke atma şekliniz farklı cross placement yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı