Valorant'a tekrardan başlanır mı?

Benim gibi oyunun bazı problemlerinden bıkmış ve bırakıp tekrar dönen veya dönmeyi düşünen birileri var mı? Uzun zaman oldu ben Valorant oynamayalı ve bayağı özledim. Oyun hala eskisi kadar kanser mi yoksa tekrar başlanır mı?
Bir tane GamePass al ve bir yarım saat oradaki Call of Duty'yi dene. Ben hayatımda FPS mi oynamışım Valo neymiş diyeceksin.

Cevaplarınız için teşekkürler anlaşılan tekrar başlamıyoruz.
Hocam tabi tekrar denemekten zarar gelmez elinizi yakacak değil ya. Kendinize Discord gibi bir platformdan takım kurup oyuna dalarsanız oyunun kanser kitlesiyle uğraşmak zorunda kalmazsınız örneğin. Burada iş biraz da sizin oynama isteğinizde bitiyor burada ki herkes valodan soğumuş insanlar. Bizim içimizde ki Valorant ateşi sönmüş. O yüzden objektif olmamamız normal bence. Dediğim gibi bir deneyin.

Çocuklar yüksek derecelerde yok. Olsa bile hesap almışı falan denk gelebiliyor o da nadir. Oyun başlı başına kötü bir oyun. Başlama daha iyi.

Benim gibi oyunun bazı problemlerinden bıkmış ve bırakıp tekrar dönen veya dönmeyi düşünen birileri var mı? Uzun zaman oldu ben Valorant oynamayalı ve bayağı özledim. Oyun hala eskisi kadar kanser mi yoksa tekrar başlanır mı?

Hala başlanabilir. Herkese mute at ve sadece takımınla konuş. Takımda biri 1 küfür ederse mute at. Ben böyle böyle hiç sinir olmadan aylardır oynuyorum. Dia 3 oldum. Yücelik olacağım inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı