Valorant'a tekrar başlanır mı?

Ben Valorant'ın kitlesini anlamıyorum. 13 yaşında bebe oyuna girip sağa sola sövüyor, adamı vuramayan takım arkadaşının ailevi değerlerine sövüyor. Hani anlamadığım şey, Valorant'ta toplam 3 elim olmasına rağmen 12/6 falan gidiyorum. Söven bebe 8/10 gidiyor. Örnek verdim ancak genel olarak skor böyle. Takımın 4.'sü olmasına rağmen 1.'ye küfür ediyor. Annesi babası hiç mi eğitim vermiyor arkadaş? İyi ki CS oynuyorum.

Ekstra olarak arada CS muhabbeti açılınca "Git CS oyna kanka" diyorlar. Sana ne birader? İstersem Subway Surfers oynarım sana ne? :D

İşin özeti, oyun güzel, kitle kötü.

Ben Valorant'ın kitlesini anlamıyorum. 13 yaşında bebe oyuna girip sağa sola sövüyor, adamı vuramayan takım arkadaşının ailevi değerlerine sövüyor. Hani anlamadığım şey, Valorant'ta toplam 3. elim olmasına rağmen 12/6 falan gidiyorum. Söven bebe 8/10 gidiyor. Örnek verdim ancak genel olarak skor böyle. Takımın 4.sü olmasına rağmen 1.'ye küfür ediyor.
Oyun adabını bilmiyorlar, saygı göstermeyi öğrenmemişler aileleri bilgisayar almış atmış evin köşesine çocuğu, çevresi ne yapıyorsa aynısını yapıyor çocuk da ne yapsın gün geçtikçe daha arsız bir yaratık olup çıkıyor. Yapacak bir şey yok oyunda serverların kapanacağı son saniye bile bu tipler var olmaya devam edecek. Senede bir indiriyorum oyunu, attığım maç sayısı bir elin parmağını geçmez iyi ki main oyunum bu değil diyorum. Oyun gerçekten kötü değil, popüler oyunlardan toplamayı araklamayı iyi yapmışlar geliştirme sürecinde ama kitle kaliteli olmayınca oyun gerçekten oynanamaz bir bataklıktan başka bir şey olmuyor.

Arkadaşlar R6'yı bugün indireceğim tek başına sarar mı?
Taktikselliği ağır geldiğinden takımınızla iletişimde olmanız yararlı olur fakat tek de oynayabilirsiniz.

Arkadaşlar R6'yı bugün indireceğim tek başına sarar mı?

Benim 2000 saatim var ve 1 kere bile arkadaşlarım ile oynamadım, tek başına sarıyor, iyi taktik yaptıktan sonra 5V1 bile çok rahat atabiliyorsun, arkadaşlar ile girdiğin zaman makara yapmaktan oyunun ciddiyeti kalmıyor, ben oyun ciddi iş olduğu için seviyorum.

Benim 2000 saatim var ve 1 kere bile arkadaşlarım ile oynamadım, tek başına sarıyor, iyi taktik yaptıktan sonra 5V1 bile çok rahat atabiliyorsun, arkadaşlar ile girdiğin zaman makara yapmaktan oyunun ciddiyeti kalmıyor, ben oyun ciddi iş olduğu için seviyorum.

Tamamdır hocam teşekkürler tavsiyeniz için bu gece indirip oynayım ben.

Oyun adabını bilmiyorlar, saygı göstermeyi öğrenmemişler aileleri bilgisayar almış atmış evin köşesine çocuğu, çevresi ne yapıyorsa aynısını yapıyor çocuk da ne yapsın gün geçtikçe daha arsız bir yaratık olup çıkıyor. Yapacak bir şey yok oyunda serverların kapanacağı son saniye bile bu tipler var olmaya devam edecek. Senede bir indiriyorum oyunu, attığım maç sayısı bir elin parmağını geçmez iyi ki main oyunum bu değil diyorum. Oyun gerçekten kötü değil, popüler oyunlardan toplamayı araklamayı iyi yapmışlar geliştirme sürecinde ama kitle kaliteli olmayınca oyun gerçekten oynanamaz bir bataklıktan başka bir şey olmuyor.
CS2, CS: S ve CS 1.6 oynuyorum. Cidden Ruslarla oynamak daha eğlenceli. Hayatımda hiç bir oyunda takım arkadaşıma sövmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı