Valorant'a Türk karakter gelebilir mi?

Bayağıdır oyunlarda Türk karakter görmüyorum, getirirse Riot getirebilir. En son gördüğüm Bloodlines 2'de Elif Parmak'tı. Valorant'a gelirse büyük ihtimal erkek, ultisiyle kılıç kullanan biri gelir diye düşünüyorum. Belki ultisine ek olarak takıma boost veren bir mekanik de olabilir, savaş narası gibi.

Deve üstünde çarşaflı bir kadın yapmalarını beklerdim. Gerçekçi olmuş. Oyun firmasına teşekkürler.

Deve üstünde çarşaflı bir kadın yapmalarını beklerdim. Gerçekçi olmuş. Oyun firmasına teşekkürler.
Oyunun hikayesi için Türkiye bayağı önemli aslında. Böyle bir şey de var, vampir ülkesiyiz resmen.

Orta doğu sunucusu açıldığı için yaptıkları paylaşımda Orta doğu ülkelerini kırmızıyla göstermişlerdi ama Türkiye'yi göstermemişlerdi, çok sevindim.

Neredeyse tüm yabancı uyruklu insanlar Türklerin deveye binip İç Anadolu'nun uçsuz bucaksız çöllerinde(?) yol aldığını sanıyor. Ulan burası Irak mı? Yaşı büyükler hatırlar, manyaklar savaşı televizyondan canlı vermişti.

Ben gelen mermileri kılıç ile geri yansıtabilecek bir karakter gelmesini isterdim

Gelmez oyunda şu anlık bir ülkeyle alakalı bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…