Valorant'a Türk karakter gelebilir mi?

Bayağıdır oyunlarda Türk karakter görmüyorum, getirirse Riot getirebilir. En son gördüğüm Bloodlines 2'de Elif Parmak'tı. Valorant'a gelirse büyük ihtimal erkek, ultisiyle kılıç kullanan biri gelir diye düşünüyorum. Belki ultisine ek olarak takıma boost veren bir mekanik de olabilir, savaş narası gibi.

Elif.jpg

Bayağıdır oyunlarda Türk karakter görmüyorum, getirirse Riot getirebilir. En son gördüğüm bloodlines 2'de Elif parmak'Ti. Valorant'a gelirse büyük ihtimal erkek, ultisiyle kılıç kullanan biri gelir diye düşünüyorum. Belki ultisine ek olarak takıma Boost veren bir mekanik de olabilir, savaş narası gibi.

Eki Görüntüle 734899

Deve üstünde çarşaflı bir kadın yapmalarını beklerdim. Gerçekçi olmuş. Oyun firmasına teşekkürler.

Deve üstünde çarşaflı bir kadın yapmalarını beklerdim. Gerçekçi olmuş. Oyun firmasına teşekkürler.
Oyunun hikayesi için Türkiye bayağı önemli aslında. Böyle bir şey de var, vampir ülkesiyiz resmen. :D

Orta doğu sunucusu açıldığı için yaptıkları paylaşımda Orta doğu ülkelerini kırmızıyla göstermişlerdi ama Türkiye'yi göstermemişlerdi, çok sevindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı