Valorant'da eksik olan bir şeyler var

sence?

• TF2

• Valorant

• CS:GO

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

atanamayanlar

Centipat
Yer
Gotham
Günaydın arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce valo oynamaya başladım. Lakin bu süreçte hemen oyundan sıkıldım. Bilmiyorum oyun için 7 kişi grup bile kurduk ama herkesi saran oyun beni sarmadı. Türevi oyunlar örneğin TF2, Dirty Boom, Paladins çok oynadım 192 saat TF2, 80 saat Dirty Boom oynadım Steam'de. Sizce oyunda eksik olan o tadı vermeyen durum ne olabilir? CS:GO kadar tutar mı sizce? Yahu da TF2 gibi bağlı kilitle yapabilir mi? Buyurun tartışalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1K CS:GO saatim var, CS:GO'daki atış hissiyatından sonra valorant çok kötü geldi bana, adama HS atıyorum attığımı bile farketmiyorum. CS'de bariz bir çelik veya parçalanma sesi vardı, Valo'da bu yok. Kendi fikrim valorantın daha çok yolu var. Daha sevmediğim birçok nokta var da çok uzun sürer gerek yok :D Sevemememin asıl nedeni vuruş hissi diye bişey olmaması.

Hocam ben beta sürecinden beri oynuyordum, yaşı biraz küçük bir kardeşim bana küfür edene kadar. Eskikleri olsa bile riot oyunla ilgilenecektir. Ama kitleye mâni olamazlar.

günaydın arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce valo oynamaya başladım. Lakin bu süreçte hemen oyundan sıkıldım. Bilmiyorum oyun için 7 kişi grup bile kurduk ama herkesi saran oyun beni sarmadı. Türevi oyunlar örneğin TF2, dirty boom, Paladins çok oynadım 192 saat TF2, 80 saat dirty boom oynadım Steam'de. Sizce oyunda eksik olan o tadı vermeyen durum ne olabilir? CS:GO kadar tutar mı sizce? Yahu da TF2 gibi bağlı kilitle yapabilir mi? Buyurun tartışalım.

Yahu ben biraz oynayabildim arkadaşın bilgisayarında ama vuruş hissi beni sarmadı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bende vuruş hissiyatına katılıyorum lakin HS attığınız zaman ki hissiyatı beğendim. Tabii ki kanser bir kilitlesi olacak bu oyunun. Yaş aralağı düşük bir kilitle oynuyor oyunu bu da normal zaten umarım gelişim sürecinde oyun beni bağlar kendine yoksa TF2 devam :)

en yakın cs go ile kıyaslarsak atış hissi çok zayıf. ayrıca yeni bir oyun ve ücretsiz. ranked ta gelmediği için oyuncu çöplüğü şuan. rekabet ortamı oluşmuyor ve sarmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı