selcukdemir Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 45 10 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bir hesapta acilen ban yemem lazım. En hızlı nasıl yiyebilirim? Perma olması gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 10 Eylül 2020 #11 selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Genişletmek için tıkla... Riot'a bilet atıp kısa sürede hesabınızın kapatılmasını talep edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Genişletmek için tıkla... Riot'a bilet atıp kısa sürede hesabınızın kapatılmasını talep edebilirsiniz.
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #12 selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum oyüzden Immo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük erkek kardeşin Valoran bağımlısı mı oldu? Artı 0 Eksi
selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım,özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum oyüzden Immo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük erkek kardeşin Valoran bağımlısı mı oldu?
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 10 Eylül 2020 #13 joshamwerk dedi: Akıllı biri sence kendi hesabına perma yedirtmeyi ister mi? Bırakır belki bir gün geri oynar. Ayrıca emin konuşmuyorum tahmin yürüttüm ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım, özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum o yüzden ımmo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın mesajına bakın. Ona göre yardımcı olun dua etmeyin. Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Akıllı biri sence kendi hesabına perma yedirtmeyi ister mi? Bırakır belki bir gün geri oynar. Ayrıca emin konuşmuyorum tahmin yürüttüm ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... selcukdemir dedi: Yok hesap çalmadım, özel meselelerden dolayı banlatmam gereken bir hesap var. Hile yöntemiyle banlatmak istemiyorum o yüzden ımmo 3 hesabım yalan olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın mesajına bakın. Ona göre yardımcı olun dua etmeyin.
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 10 Eylül 2020 #14 Riot desteğe bilet atıp küfür edebilirsiniz . Artı 0 Eksi
KS KS selcukdemir Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 45 10 Eylül 2020 #15 riseofturkey dedi: Küçük erkek kardeşin Valoran bağımlısı mı oldu? Genişletmek için tıkla... Denilebilir dostum bağımlı olmaktan çok sinir krizleri geçiriyor duvarlara vuruyor bi şeyler yapıyor kendine zarar verecek diye korkuyoruz. Artı 0 Eksi
riseofturkey dedi: Küçük erkek kardeşin Valoran bağımlısı mı oldu? Genişletmek için tıkla... Denilebilir dostum bağımlı olmaktan çok sinir krizleri geçiriyor duvarlara vuruyor bi şeyler yapıyor kendine zarar verecek diye korkuyoruz.
C cemsonga Zeptopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #16 İlk defa ban yemek isteyen birini görüyorum. Artı 0 Eksi