Valorant'da ban yedim

Cheat Engine açık olmadığı sürece ban yemezsiniz.
Belki ettiğiniz bir hakarettendir, belki kullandığınız bir bug'dandır, belki de başka bir şey. Riot desteğe sorup öğrenebilirsiniz nedenini.

Birkaç tane daha hesap oluşturdum onlarda da aynı oyun bağlantısı koptu tekrar bağlanmak için istemciyi yeniden başlat diyor çık yapınca da hesap kilitli veya VAC yazıyor

Muhtemelen donanım banı yediniz zaten. Ben ban yemediniz demedim. Nedenini destek ile görüşüp öğrenebilirsiniz. Bu forumda açılan ban yedim konularının %99'dan fazlası suçlu olduğu halde suçsuzum diyen kişiler tarafından açılıyor. Suçu ya takımındaki hileye ya bilgisayarında sadece yüklü olan Cheat Engine'a falan atıyorlar. Sonradan ne olduğu ortaya çıkıyor. Kusura bakmayın ama sizinki de böyle muhtemelen. Hile kullanmayıp sözlü bir sebepten ban yemediğinizi iddia ediyorsanız benim aklıma sadece bug kullanımı geliyor. Oyunda iş yapan ondaan fazla bug gördüm ben. İnternette. Sonrasında Riot Games'in bir açıklamasını gördüm. O bug yapanlar banlanacak diye. Siz de zamanında yapıp sonradan banlanmış olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı