Valorant'ı 4:3 yapmak diğer oyunları etkiler mi?

beracicek

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060,Intel-i5,16gb RAM,AOC 144 herz Monitör,Razer Cynhosa chroma Klavye,HyperX mouse,Razer kraken x lite kulaklık
Merhaba arkadaşlar. Valorant'ta 4:3 oynamak istiyorum ve bunun için NVIDIA Denetim Masası ayarları gerekiyormuş. Bu ayarlar Valorant dışında diğer oyunları etkiler mi yani diğer oyunlarda da çözünürlük değişir mi?

Merhaba arkadaşlar. Valorant'ta 4:3 oynamak istiyorum ve bunun için NVIDIA Denetim Masası ayarları gerekiyormuş. Bu ayarlar Valorant dışında diğer oyunları etkiler mi yani diğer oyunlarda da çözünürlük değişir mi?
Bence bu soru için konu açmak mantıksız olmuş. Dene, eğer diğerlerini de etkilerse geri düzelt.

Denetim masasında hem genel olarak, hem de programlara özel olarak ayar yapılabiliyor. Yani sadece Valorant için ayarları değiştirirsen diğer programlarda bir değişiklik olmaz.

Nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturabilirsin. Eğer genel görüntü ayarlarını 4:3'e çevirirsen tabi ki masaüstünde bile 4:3 görüntü alırsın. Nvidia denetim masası üzerinden başka hiçbir uygulamayı etkilemeyecek şekilde valorant için özel çözünürlük oluşturabilmen mümkün. Yani etkilemesini istersen diğer oyunları da etkiler , etkilemesini istemezsen etkilemez. Senin tercihine bağlı.

@iShine istemiyorum nasıl bir çözümü var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı