Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #1 Valorant'ı indirdiğimde direkt C 'e kuruyor. D'ye nasıl kurabilirim? C klasörü 80 GB; 5 GB'ı Minecraft, 15 GB'ı Valorant. Valorant'ı D'ye nasıl taşırım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
Valorant'ı indirdiğimde direkt C 'e kuruyor. D'ye nasıl kurabilirim? C klasörü 80 GB; 5 GB'ı Minecraft, 15 GB'ı Valorant. Valorant'ı D'ye nasıl taşırım?
Çözüm sleepinnice 9 Nisan 2021 Bu siteden setup indirin, ve kurun. VALORANT: Riot Games'in 5'e 5 rekabete dayalı, karakter tabanlı taktiksel nişancı oyunu. "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklayın. C harfini silip D yazmanız yeterli olacaktır, çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Bu siteden setup indirin, ve kurun. VALORANT: Riot Games'in 5'e 5 rekabete dayalı, karakter tabanlı taktiksel nişancı oyunu. "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklayın. C harfini silip D yazmanız yeterli olacaktır, çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #2 Setup ın içindeyken attan gelişmiş ayarlar yada advanced options de. Artı 2 Eksi
KS KS Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #3 Eren AYTEKİN dedi: Setupın içindeyken attan gelişmiş ayarlar ya da Advanced options de. Genişletmek için tıkla... Orada gözüküyor mu hocam? Artı 0 Eksi
Eren AYTEKİN dedi: Setupın içindeyken attan gelişmiş ayarlar ya da Advanced options de. Genişletmek için tıkla... Orada gözüküyor mu hocam?
MuneB Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Oyun dosyalarını el ile taşımaya kalkmayın sorunlara sebep olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #5 MuneB dedi: Oyun dosyalarını el ile taşımaya kalkmayın sorunlara sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o yüzden sordum. Artı 0 Eksi
MuneB dedi: Oyun dosyalarını el ile taşımaya kalkmayın sorunlara sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum o yüzden sordum.
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #6 Hamza Eren dedi: Orada gözüküyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi sitessinden setup ı indirip aç. Kur diye seçeneğin altındakine tıkla. Artı 0 Eksi
Hamza Eren dedi: Orada gözüküyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi sitessinden setup ı indirip aç. Kur diye seçeneğin altındakine tıkla.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 9 Nisan 2021 #7 MuneB dedi: Oyun dosyalarını el ile taşımaya kalkmayın sorunlara sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben başka PC'den taşıdım ve açtım. Artı 0 Eksi
MuneB dedi: Oyun dosyalarını el ile taşımaya kalkmayın sorunlara sebep olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben başka PC'den taşıdım ve açtım.
KS KS Hamza Eren Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 228 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #8 Eren AYTEKİN dedi: Kendi sitessinden setup ı indirip aç. Kur diye seçeneğin altındakine tıkla. Genişletmek için tıkla... Evet! Sağ olun hocam görmemişim şimdi oyunu silip oradan tekrar indirsem olur mu? Artı 0 Eksi
Eren AYTEKİN dedi: Kendi sitessinden setup ı indirip aç. Kur diye seçeneğin altındakine tıkla. Genişletmek için tıkla... Evet! Sağ olun hocam görmemişim şimdi oyunu silip oradan tekrar indirsem olur mu?
Eren AYTEKİN Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 545 Çözümler 4 9 Nisan 2021 #9 BattalGazininTorunuVanku dedi: Ben başka PC'den taşıdım ve açtım. Genişletmek için tıkla... Riot client da taşınması gerek. Zor iş. Hamza Eren dedi: Evet! Sağ olun hocam görmemişim şimdi oyunu silip oradan tekrar indirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet oradan d yi seçerseniz tabikide. Artı 0 Eksi
BattalGazininTorunuVanku dedi: Ben başka PC'den taşıdım ve açtım. Genişletmek için tıkla... Riot client da taşınması gerek. Zor iş. Hamza Eren dedi: Evet! Sağ olun hocam görmemişim şimdi oyunu silip oradan tekrar indirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet oradan d yi seçerseniz tabikide.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 9 Nisan 2021 #10 Bu siteden setup indirin, ve kurun. VALORANT: Riot Games'in 5'e 5 rekabete dayalı, karakter tabanlı taktiksel nişancı oyunu. "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklayın. C harfini silip D yazmanız yeterli olacaktır, çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 1 Eksi Çözüm
Bu siteden setup indirin, ve kurun. VALORANT: Riot Games'in 5'e 5 rekabete dayalı, karakter tabanlı taktiksel nişancı oyunu. "Gelişmiş seçenekler" kısmına tıklayın. C harfini silip D yazmanız yeterli olacaktır, çözüm olarak işaretlersen sevinirim.