Valorant'ı güncellemeyin!

Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
304
Çözümler
4
13 Mayıs 00:00 güncellemesi ile birçok mavi ekran, fare donmaları mevcut ve düşünün saat şu an 00:54 ve daha 4 konu -1 konuyu bulamadım- açıldı. Konuları paylaşıyorum:




Mavi ekran hatası olarak açıklamada "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (vgk.sys)" hatası alınıyor. Şu anlık sıkıntı Vanguard gibi duruyor.

Bu bir duyurudur, 13 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. Bundan sonraki gelecek güncellemeleri/yamaları bu konuya tabii tutmuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu hata maalesef ki son yamadan sonra oluştmaya başladı ama hiç dert etme. Kısa sürede çözüleceğinden emin olabilirsin. ^^ Bazen böyle ufak aksilikler olabiliyor tabi. Oyun gelişirken ve güzelleşirken böyle ufak pürüzler çıkabiliyor. Bunun nedeni ise her bilgisayar aynı işletim sistemini kullansa da birbirlerinden oldukça farklılar. Bu yüzden nadiren böyle ufak uyuşmazlıklar yaşanabiliyor ama ekip arkadaşlarım çoktan çalışmalara başladılar bile. Çok yakında bu sorunda çözülecektir. ^^
 
Bir şey denedim şunu deneyin Riot Vanguard'ı kaldırın daha sonra oyuna girin otomatik Riot Vanguard'ı tekrar yüklüycek ardından yeniden başlat diycek yeniden açıldıktan sonra mouseunuzu çıkarın oynatmadan ardından valoranta klavye ile girin tekrar yeniden başlat derse yine klavye yardımıyla yeniden başlatın ve açıldıktan sonra valoranta girin kullanıcı adınızı şifrenizi yazın Enter'a tıklayarak oyuna girebilirsiniz fakat ben başka bir mouse takdığımda oyuna girmeme rağmen Mouse'u hareket ettirdiğim an kırmızı bir ekranla karşılaştım siz de deneyebilirsiniz çünkü bu problemin Mouse'un macrosuyla da alakası var deneyin işe yarayabilir.
 
Merhaba arkadaşlar,

Sorunun çözümüne uzun uğraşlar sonucu ulaştım.

Riot Games'in yapmış olduğu güncelleme ile Microsoft'un Windows güncellemesi yaklaşık olarak aynı tarihe denk geliyor.
Öncelikle Windows + r tuşlarını kullanarak çalıştırı açınız. Winver yazarak enterlayınız. Windows sürümü 20H2 olması gerekmektedir.
Eğer 21h sürümünü kullanıyorsanız bu simge hatasına sebebiyet veriyor.
Aşağıdaki adımları izleyerek 21h sürümünü kaldırarak çözüme ulaşabilirsiniz.
1-başlat menüsü açılır. Windows Update ayarlarına girilir.
2-güncelleştirme geçmişini görüntüle seçeneğine tıklanır.
3-güncelleştirmeleri kaldır seçeneğine tıklanır.
4-açılan menüde 21h sürümünün geldiği Update üzerine sağ Click ile tıklanır ve kaldırılır. Sonrasında bilgisayar yeniden başlatılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı