Valorant'ı neden kötü oynuyorum?

Oyuna 1 hafta ara verip tekrar başlayın. Kötü oynayıp sinirlenip tekrar oynayınca daha da kötü oynuyorsunuz.

Hem de Oyunda skin avantajı var. Skinler normal silaha göre daha iyi mermi atıyor. En pahalı skinde mermiler çok iyi giderken daha ucuzunda daha kötü gidiyor. Kısacası P2W oyun.
Bunu doğrulayacak bir şey var mı elinizde?
Bu dediklerinizden çok çektiniz galiba. Özellikle Odin yüksek eloda o kadar etkili değil. Sova ile bazen Odin kullanmak hariç.

Oyunlardaki vuruşlar senin canını sıkıyor olay bu isterse adam hile olsun sakinliğini koruman lazım emin ol sen iyi oynadığında onlarda kafayı yiyor ve oyundan düşüyor tek yapman gereken özgüvenli olup soğuk kanlı kalabilmek

Aim çalışmanı ve kendine bir takım bulmanı öneririm. Ayrıca mainin yoksa kendine bir main ajan seç ve aim çalışırken o ajanı da öğrenmeye çalış. Takım bulamazsan soloq da Reyna Phoenix gibi ajanlarla takımı taşıyabilirsin. Ekipmanlarla ilgili de olabilir, belki mouse un pili azalmıştır vb. Son olarak unutma yapman gereken tek şey, crossu adamın kafasına getirip tıklamak. Kendine güven ve asla moral bozma, sakin davran.

Hiç bilmiyorum kuzen oynuyor ama ben indirip denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…