Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 C de yer kalmadığı için X diskine taşıdım Client'i açtığımda kurmak istediğim yeri sordu bende konumu seçtim ama tekrar indiriyor ne yapmam lazım. Bu hatayı veriyor.
C de yer kalmadığı için X diskine taşıdım Client'i açtığımda kurmak istediğim yeri sordu bende konumu seçtim ama tekrar indiriyor ne yapmam lazım. Bu hatayı veriyor.
Mamacita Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 984 Çözümler 2 26 Ağustos 2022 #2 Windows nereye kuruluysa oraya kuruyor. Çözüm bulamamıştım bende. Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.643 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #3 Mamacita dedi: Windows nereye kuruluysa oraya kuruyor. Çözüm bulamamıştım bende. Genişletmek için tıkla... Neyse baştan indireceğim Artı 0 Eksi
Mamacita dedi: Windows nereye kuruluysa oraya kuruyor. Çözüm bulamamıştım bende. Genişletmek için tıkla... Neyse baştan indireceğim