Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayarımda 3.parti yazılım olduğunu iddia edip banlayan oyundur.

Oyunu oynuyorum. Fakat koşarak vurma olayını kaldırmaları daha iyi olur.

Nisay mabimi örnek alıyorum Valorant da 1 numaradır kendisi.

Oyunun takdir ettiğim yönü gerçekten çok kötü PC'lerde dahi iyi performans veriyor. Oynamama sebebim ise ben bu kadar MOBA öğesini FPS oyununa yakıştıramadım. MOBA öğesinden kastım oyundaki büyüler, rüzgar atmalar doğa üstü tüm şeyler. FPS deyince biraz gerçekçilik arıyorum. Normalde gerçekçi grafikli olmayan oyunlar her ne kadar dünyada popüler olsa dahi ülkemizde beklenen ilgiyi görmezdi (Fortnite PUBG kadar oynanmadı Türkiye'de) bu oyunun çok oynanması beklemediğim bir durumdu. Valorant'ın başarısını takdir ediyorum.

Kusura bakmayın ama sırf CS'yi geçti diye yerin dibine sokulmayı hak etmiyor. Bende eski bir CS oyuncusuyum. Ama teknik anlamda Riot Games mükemmel bir iş çıkardı. CS'nin hatalarından ders alarak ortaya güzel bir proje geldi. CS hile sistemini geliştirip, Source 2'ye geçmezse her gün ölmeyi hak eder. Ayrıca karakterlerin arasındaki bağ ve oyunun hikayesi daha da ilgimi çekiyor.

Kusura bakmayın ama sırf CS'yi geçti diye yerin dibine sokulmayı hak etmiyor. Bende eski bir CS oyuncusuyum. Ama teknik anlamda Riot Games mükemmel bir iş çıkardı. CS'nin hatalarından ders alarak ortaya güzel bir proje geldi. CS hile sistemini geliştirip, Source 2'ye geçmezse her gün ölmeyi hak eder. Ayrıca karakterlerin arasındaki bağ ve oyunun hikayesi daha da ilgimi çekiyor.
Evet, kesinlikle. İsteseydiler yeni gelen Türk ajanı türbanlı bir kadın veya fesli, acayip kıllı, sakallı, terörist kılıklı bir adam da yapabilirlerdi ama yapmadılar. Halen Arap olarak anılıyoruz bazı toplumlarda maalesef ama Riot sağ olsun bize öyle bakmadı.

Mesela Ubisoft bize Riot gibi yaklaşmadı.

1650513187807.png

Her karakterin hikayesi var, bu rekabetçi bir oyunda çok önemli bir etken hemen Valorant indirmeliyim. Oy, şu ajanın babası katilmiş oy he. Ne kadar cool. Buna bayıldım dostum. Ayrıca kimsenin umrunda olmayan MM'in dandik VAC'ini 2020 oyununun yeni antihilesiyle karşılaştırıyorum. Faceit Maceit hikaye, benim Nova eloda hile geliyor ya vasat oyun. Valorant kralım. 😌
Riot games hikayeye değer veren bir firma olduğu için seviliyor. Ama bu valorantın çöp olduğu gerçeğini değiştirmez. Koşarak hs atıyor millet :D . Oyun mekaniği azcık düzelse kaliteli olur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı