Valorant'ın geleceği var mı?

Belli olmuyor. Bende zamanında PUBG Mobile emulator için bu oyun asla bitmez diyordum. Şimdi solo oyuncusu kalmadı. Herkes One man Squad girmekten solo oynayacak adam bulamıyoruz. 4'lü takım oynayan çok o ayrı tabii.

Sizce Valorant'ın geleceği var mı? Şahsen ben 2 3 seneye biteceğini düşünüyorum. Oyunda herkes ezberledi birbirini. Herkes karşısındakinin ne yapacağını tahmin ediyor tahmin etmiyor direkt biliyor diyeyim.
Valorant'ın 15 senesi rahat var bence.

Yurtdışında dönen ırkçılıkları bilmediğin o kadar belli ki.

Sizce Valorant'ın geleceği var mı? Şahsen ben 2 3 seneye biteceğini düşünüyorum. Oyunda herkes ezberledi birbirini. Herkes karşısındakinin ne yapacağını tahmin ediyor tahmin etmiyor direkt biliyor diyeyim.
Fps oyununda birbirini ezberledi ne demek hocam hiçbir alakası yok tabii ki bitmez rahat bir 5 senesi var bence yeni oyun daha.

CS:GO, CoD, BF gibi oyunların MP'si varken Valorant oynayanlar.
CoD BF kim ? CS ve Valorant ile FPS olması dışında ne alakası var bu oyunların ? Rekabetçi oyunlar dışında oyunları oynayanları asıl anlamış değilim. Ayrıca Valorant oynayanların %90'ı zamanında CS'yi yalamış yutmuş insanlar. (iyi oynayanlar)

FPS oyununda birbirini ezberledi ne demek hocam hiçbir alakası yok tabii ki bitmez rahat bir 5 senesi var bence yeni oyun daha.

Hocam ezber diye bir şey var CS:GO'da aynı şekilde bence ama Valorant aynı hiçbir şey değişmiyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…