Benim şuan Immortal 182 RR civarı. Yükselmeye başladığında takımına gelen iyi oyunculardan gördüğün farklı hareketler sana tecrübe kazandırmaya başlıyor. Keyif almaya başlıyorsun. Herşey aynı ve ezbere olsa E-Spor diye birşey olmazdı.
Adamların tek yaptığı oyunda crosshair'i nokta haline getir, kafaya nişan al tek tek ateş et. Vuruş hissi zaten sıfır. Oyunun 1 tane güzel detayı var Türkçe olması onun dışında çöp bana göre.
Adamların tek yaptığı oyunda crosshair'i nokta haline getir, kafaya nişan al tek tek ateş et. Vuruş hissi zaten sıfır. Oyunun 1 tane güzel detayı var Türkçe olması onun dışında çöp bana göre.
Oynama dostum. Sana ne gerçekçi geliyor ve onu seviyorsan onu oyna. Meta oyunlar her zaman rekabetçi oyunlar olur Valorant biter başka bir oyun çıkar ama illaki birşeyler çıkar. Senin özelinde söylemiyorum ama bu tarz yorum yapanların %90'ı oyunun beceremediği için kötülüyor. Genel gözlemlemem bu.
Herkesin düşüncesine saygı duymak lazım. Riot games şirketinin büyüklüğü belli zaten bitirmemeye çalışacaktır zaten 1 2 yıl içerisinde moba bir oyun çıkaracaklardı sanırım biterse belki o zaman biter. Oyunlarını sadece kendileri bitirebilir yani rakipleri yok gibi bana göre. Ayrıca oyunların kendi kitleleri vardır her kitleye hitap etse dünyanın en iyi oyunu olur herkes aynı oyunu sevemez her oyunun kendince kitlesi vardır.
Herkesin düşüncesine saygı duymak lazım. Riot games şirketinin büyüklüğü belli zaten bitirmemeye çalışacaktır zaten 1 2 yıl içerisinde moba bir oyun çıkaracaklardı sanırım biterse belki o zaman biter. Oyunlarını sadece kendileri bitirebilir yani rakipleri yok gibi bana göre. Ayrıca oyunların kendi kitleleri vardır her kitleye hitap etse dünyanın en iyi oyunu olur herkes aynı oyunu sevemez her oyunun kendince kitlesi vardır.
Genel kitlesini kazanma başarısı kaos ortamı ve hemen hemen her bilgisayarda oynanacak oyunlar yapıyor olmaları. Dediğin gibi başarının temelini iyi atan bir şirket.
Bu teknoloji ile yeni oyunlar piyasayi supurcektir kisa zamanda ama kullanıcılarin devamliligida önemli sürekli oynanirsa zor biter GTA 5 gibi halen en çok satan oyun gibi oynanırsa zor biter.