Valorant'ın geleceği var mı?

Genel kitlesini kazanma başarısı kaos ortamı ve hemen hemen her bilgisayarda oynanacak oyunlar yapıyor olmaları. Dediğin gibi başarının temelini iyi atan bir şirket.
Aynen öyle LOL ile kendini çok tanıttı. Hayatında bilgisayar kullanmamış insanlardan bile Lolü bilene rastladığım oldu reklamını iyi yapmışlar yani. Oyun deyince lol geliyordu insanların aklına bir aralar.

Counter Strike 1.6 sunucuları bile günümüzde hala dolu ve oynanıyor. Bu tür oyunların kolay kolay ömrü bitmez diye düşünüyorum.

Bitmek yerine sadece oyuncu kaybedebilir (geçici yada kalıcı) ve bu pekte mümkün gözükmüyor. Her yeni çıkan oyun başka oyunun potansiyel oyuncu miktarını çalsa da her halükarda herkes oynadığı bir oyunu bırakıp bir diğerine geçiş yapıyor. P2W olsaydı bayağı bir kitle kaybedebilirdi fakat bu yoldan gitmiyorlar.

Kolay kolay bitmez kısa vadede ancak, aşırı uzun ömürlü de olmayacakmış gibi sanki. Hissiyat sadece.

Zaten oyunu oynayanların %75'i 18yaş altı çocuklar ben uzun vade dayanacağını düşünmüyorum 3-4 seneye fiş'i çekebilir.

Riot Games genel olarak rakip ürünlerin hiç olmadığı veya çok güçsüz olduğu alanlara atılım yapıyor. Güncel durumun aksi gelişmediği sürece alternatifsizlikten Riot'ın oyunları tercih edilmeye devam edilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…