Valorant'ın kötü bir oyun olması

Gel de bunu kitlesine anlat.

Belki ücretsiz, çok oyunculu bir oyun olduğu için çoğu insan tarafından seviliyor.

Dediklerin doğru. Bu şekilde düşünenlere göre doğru aslında. Herkes bizim gibi düşünmeyeceği için beğenip zevkle oynayan insanlara saygı duymak lazım ancak bir yandan da garip bakıyorum zevk almalarına.

Çok zevkli bir oyun olduğunu düşünmüyorum, klasik RIOT Games. Oyunları aşırı saçma ve dengesiz fikrimce. Sadece sinematik ile uğraşsalar daha çok beğeni toplarlar şahsen.

Hafif bir ingilizcen var ise, Frankfurt sunucusunda ya da Paris sunucusunda oynarsın. Ha bu arada, bir oyunun kötü olduğunu 1 haftada'mı anladınız ?

Kitlesi kanser olmayan oyun var mı ? Alt rütbelerde her oyunda vardır söz dinlemeyen, info vermeyen. Üst rütbelere çıktıkça kitle ve oyun tarzları değişiyor CS de aynı şekilde.

3K Saat CS:GO oynadım LEM'dim en son. Valo'ya başladım, açıkçası bana Valorant daha iyi geliyor. Taktiksellik daha fazla olduğu için daha çok sevdim. Valorant'tan sonra CS:GO çok düz gelmeye başladı.

Bu oyunu CS:GO ile karşılaştırmak çok saçma olur, CS:GO, ilk çıktığında çoğu oyuncu hala 1.6'dan devam ediyordu, gelişim, hatta Free To Play oyunlar da gelişim çok önemli, oyun daha yeni 1. yaşını kutluyor ve sabırlı olmak lazım, çizgi film grafikleri herkese göre değil fakat seveni çöp, gerçekçi grafiklere sahip PUBG'yi ele alalım, herkes bayıla bayıla oynuyor ama mekanik ve atış hissi, gerçekten rezalet.
Sadece Spray mekaniğini düzeltseler yeter, koşarak vurmak, biraz can sıkıcı.

Kısaca '' sana ne. '' hocam. Bu oyun seni bu kadar tatmin etmediyse oynamazsın olur biter? Gören de Riot Games'e savaş açtın sanar... Vuruş hissiyatı gayet güzel, Bu kadar çok takıntılıysan Hileli barındıran CS GO'ya başlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…