Valorant'ın optimizasyonu sıkıntılı mı?

Wuxios

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tokat
Arkadaşlar soru başlıkta Valorant'ın optimizasyonu sıkıntılı mı? Bakın hep ama hep belirli yerlerde oyuna drop giriyor bende mesala BREEZE mapinde A bölgesinin spike kurulma bölümünde her zaman drop giriyor, hem de 2 saniyede bir. Yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var sıcaklık değerleri ekran kartı genelde 68-71.
Sistem özelliklerim;
Model: Casper Nirvana S500 İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10210U Ram: 8,00 GB Ekran Kartı: Nvidia GeForce Mx230 (2GB) Maksimum Ghz 4.20

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600X, 16 GB RAM, 1050 Ti ile 250-320FPS alıyorum. Bir sorun olmalı arkadaşınızda.

İmzamdaki sistem ile 90 falan alıyorum. Hocam herkese farklı oluyor bu oyun. Tabii benim bilgisayarda MUX olmadığı için FPS böyle ama diğer arkadaşlarımda durum farklı değil.

Monster Abra A5 V16.6.3 İ5 10200H GTX1650Tİ 8GB RAM 512 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar soru başlıkta Valorant'ın optimizasyonu sıkıntılı mı? Bakın hep ama hep belirli yerlerde oyuna drop giriyor bende mesela BREEZE mapinde A bölgesinin spike kurulma bölümünde her zaman drop giriyor, hem de 2 saniyede bir. Yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var sıcaklık değerleri ekran kartı genelde 68-71.
Sistem özelliklerim;
Model: Casper Nirvana S500 işlemci: Intel(R) Core(TM) i5-10210U RAM: 8,00 GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX230 (2 GB) Maksimum GHz 4.20

Tabii ki de potimizasyon sorunu var. Orta ayarlarda 100 FPS alırken düşük ayarlarda 30'a düşüyor, sistemden sisteme değişeceğini düşünüyorum

Bende de "potimizasyon" sorunu var :D Dalga geçmedim yanlış anlamayın şaka yaptım.

Kusura bakmayın yanlış yazmışım, dediğim gibi optimizasyon sorunu var.
GTX 750 Ti
i3 2100
8 GB RAM
İle oynuyorum ve yüksek ayarlarda 100 FPS düşükte 30 oluyor. (şu efektleri açınca daha yüksek FPS alıyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı