Hagu
Hectopat
Ne kadar gariptoxic seni. Sinir ediyorsa oynama.
Sanirim oyununu bozan bir insana veya insanlara denk gelmemissin? Yoksa bizzat Sage sen misin?
Ne kadar gariptoxic seni. Sinir ediyorsa oynama.
Umarım bir gün sende aynı kişilerle karşılaşırsın. Sadece bir şey söyledik diye oyunu sabote etmesi sana normal geliyor herhalde.Ne kadar garipToxic seni. Sinir ediyorsa oynama.
Umarım bir gün sen de aynı kişilerle karşılaşırsın. Sadece bir şey söyledik diye oyunu sabote etmesi sana normal geliyor herhalde.
Sanirim oyununu bozan bir insana veya insanlara denk gelmemissin? Yoksa bizzat Sage sen misin?
![]()
Şöyle söyleyeyim. Aiminin kötü olduğu tabiri biraz yanlış olmuş. Pingi 15'lerde olmasına rağmen arkadaş yerlere sıkıyordu. FPS değerleri nasıldır bilmiyorum. Ama muhtemelen yüksektir. Yani direkt troll bunlar. Sonra takım arkadaşlarına raporlayın dediğimde cevap bile vermediler. Ama sage ile chatte hepsi konuşuyordu. Muhtemelen 4'ü arkadaştı. Milletin oyununu sabote etmek için rastgele insanlarla maça giriyorlardı.İfşa oldumŞaka bir yana olayı iki kişiden de dinlemeden bir şey demek zor. Ayrıca ilk flame atan da konu sahibi olmuş, o yüzden konu sahibinin de sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi iki taraftan da dinlemek gerek.
İfşa oldumşaka bir yana olayı iki kişiden de dinlemeden bir şey demek zor. Ayrıca ilk flame atan da konu sahibi olmuş, o yüzden konu sahibinin de sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi iki taraftan da dinlemek gerek.
Rekabetçide 4 pre girilmiyor.Şöyle söyleyeyim. Aiminin kötü olduğu tabiri biraz yanlış olmuş. Pingi 15'lerde olmasına rağmen arkadaş yerlere sıkıyordu. FPS değerleri nasıldır bilmiyorum. Ama muhtemelen yüksektir. Yani direkt troll bunlar. Sonra takım arkadaşlarına raporlayın dediğimde cevap bile vermediler. Ama sage ile chatte hepsi konuşuyordu. Muhtemelen 4'ü arkadaştı. Milletin oyununu sabote etmek için rastgele insanlarla maça giriyorlardı.
Umarım herkesin öyle geçer. Ve şu trollerde ortadan kalkar. 4 pre girildiğini bilmiyordum.Rekabetçide 4 pre girilmiyor.
Ayrıca haklı olabilirsin, belki troll'idi. Oyunun kitlesini biliyoruz. Dediğim gibi iki taraftan da dinlemeden net birşey demek zor. Umarım sonraki maçların sakin , hakaretsiz ve trollsüz geçer![]()
Umarım herkesin öyle geçer. Ve şu trollerde ortadan kalkar. 4 pre girildiğini bilmiyordum.
Pardon girilmediğini yazacaktım. Aslında Raze konuşmuyordu takımda. Belki troller 3 pre girip raze ve benle eşleşmiş olabilir. Tam anlatamadım. Kusura bakmayın.1, 2, 3, ve 5 pre giriliyor 4 pre girilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.