Valorant'ın rezalet rank sistemi

297552

Hectopat
Makaleler
14
Bu sefer gömmeyeceğim sadece çok komik ve acınası olduğu için ekran görüntüsü şeklinde buraya bırakmak istiyorum :D
Oyunu oynadığım aim kastığım dönem dia 2 olup oyunu bıraktım.

Ekran Görüntüsü (39).png

Sonrasında 3 4 ay sonra geri döndüm ilk 5 maçı kardeşim attı ve beni Gold 1 yapmış olur öyle şeyler, eski aimim olmadığı için ufak tefek aim çalıştım vs plat 1 kadar yapabildim.

Ekran Görüntüsü (40).png

Bugün ise 5 maçı atıyorum ve beni Silver 3 atıyor :D
-

Ekran Görüntüsü (41).png

Bugün ise Silver olduktan sonra 1 maç daha atıyorum ve takımın hali bu :D, işin komik kısmı ise karşı Cypher önceki sezon yücelik olmuş :D. Aynen Valorant Boost yasak.

Ekran Görüntüsü (43).png

Yani gerçekten inanılmaz, oynadığım her oyun nedense bana tilt oluyor ve hepsinin benimle kişisel problemi oluyor ben anlamadım.

Bu sefer gömmeyeceğim sadece çok komik ve acınası olduğu için ekran görüntüsü şeklinde buraya bırakmak istiyorum :D

Eki Görüntüle 2080946

Sonrasında 3 4 ay sonra geri döndüm ilk 5 maçı kardeşim attı ve beni Gold 1 yapmış olur öyle şeyler, eski aimim olmadığı için ufak tefek aim çalıştım vs plat 1 kadar yapabildim.

Eki Görüntüle 2080947

-

Eki Görüntüle 2080948

Bugün ise Silver olduktan sonra 1 maç daha atıyorum ve takımın hali bu :D, işin komik kısmı ise karşı Cypher önceki sezon yücelik olmuş :D. Aynen Valorant Boost yasak.

Eki Görüntüle 2080949

Yani gerçekten inanılmaz, oynadığım her oyun nedense bana tilt oluyor ve hepsinin benimle kişisel problemi oluyor ben anlamadım.
Sen buna şükür et her el spike'ı alıp basede afk bırakan elemanları clip alıp attım. Adama ban bile atmadılar.

Valoranta bu yaz büyük hevesle 2 yılın ardından tekrar başlamıştım. Sevdiğim skinleri de almıştım ama işin sonunda 1.5 ay civarı dayanabildim. Bıraktığım için mutluyum.

Valorant'ın rezalet rank sistemi değil bu. Takım oyunlarının hepsinin sorunu.
Rainbow Six'te de, LoL'de de bir seviye sonra takımı taşıyamıyorsun ve belirli elolalarda toksik veya boost oyuncu veya çok yüksek ranktan düşmüş oyuncu denk geliyor.
Valorant'da Silver 1 Plat 1 elo bu mesela. Senin takımındaki adam 5 vururken karşıdaki adam 40 vuruyor soruyorsun adama adamın rankı radiant oluyor mesela.

Yapabileceğiniz en iyi şey duo bulup girmek ve insanlara pek karışmadan oyunu kazanmaya çalışmak.
Herhangi oyunun TR serveri mevcutsa o serverde oynamaktan kaçının.

Sadece zaman kaybı. Eleştirince zevk meselesi diyorlar. Bunun neresinden zevk alıyorsunuz anlamıyorum.
@deltawrp Aynen öyle. Bu yaşananlar 1-2 aylık sorun değil ki. Yıllardır böyle.

Ben de geçen 2 senenin ardından ilk kez League of Legends'da ranked oyun atayım dedim sonuç bu. Online rekabetçi oyunlar cidden kanser ve zaman kaybı. Singleplayer forever .<3

Screenshot_1.png

Eki Görüntüle 2080946

Eki Görüntüle 2080947

-

Eki Görüntüle 2080948

Eki Görüntüle 2080949

Dostum oyuna hem bağımlı olmuştum hem de skinlerde açık pazar mantığı olmadığından cep harçlığı ile para biriktirmek için aç kalıp elimde VP tutuyordum. Allah kurtardı beni hesabı satmayı düşünüyorum. Ayrıca Valorant'ı bıraktığımdan beri kendimi daha iyi hissediyorum. Sana da öneririm (bünyeme iyi geldi).

Sen buna şükür et her el Spike'ı alıp basede AFK bırakan elemanları clip alıp attım. Adama ban bile atmadılar.

O tür elemanların ban yediğini görmedim açıkçası.

Valorant'a bu yaz büyük hevesle 2 yılın ardından tekrar başlamıştım. Sevdiğim skinleri de almıştım ama işin sonunda 1.5 ay civarı dayanabildim. Bıraktığım için mutluyum.

Bu iğrenç oyunu oynama sebebim sadece skinlerim, asil, yağmacı, ejder, kaos sadece bunlara sahibim ve oynamak çok keyif veriyor ben bunları Valorant'a dahil görmüyorum açıkçası.

Valorant'ın rezalet rank sistemi değil bu. Takım oyunlarının hepsinin sorunu.
Rainbow Six'te de, LoL'de de bir seviye sonra takımı taşıyamıyorsun ve belirli elolalarda toksik veya Boost oyuncu veya çok yüksek ranktan düşmüş oyuncu denk geliyor.
Valorant'ta Silver 1 plat 1 elo bu mesela. Senin takımındaki adam 5 vururken karşıdaki adam 40 vuruyor soruyorsun adama adamın rankı Radiant oluyor mesela.

Yapabileceğiniz en iyi şey Duo bulup girmek ve insanlara pek karışmadan oyunu kazanmaya çalışmak.
Herhangi oyunun TR serveri mevcutsa o serverde oynamaktan kaçının.

Şu ping sorunu olmasa değil TR frde bile oynamam bambaşka sunucularda oynarım ama işte ping sorunu bitiriyor.

Ben de geçen 2 senenin ardından ilk kez League of Legends'da ranked oyun atayım dedim sonuç bu. Online rekabetçi oyunlar cidden kanser ve zaman kaybı. Singleplayer forever.<3

Eki Görüntüle 2080966

Hayatımda asla LoL oynamayı öğrenemedim, eskiden hikayesini vs çok severdim özellikle Mordekaiser Swain falan inanılmaz ama yok oynayamıyorum, ayda yılda 1 indirip botlarla 5V5 atıp çıkıyorum, rank sistemini bilmiyorum ki hesabım 5 yıllık ama 20 level bile değil ona rağmen derecesi maçta oynayamadım diye küfür yiyordum inanılmaz gerçekten.

Bu iğrenç oyunu oynama sebebim sadece skinlerim, asil, yağmacı, ejder, kaos sadece bunlara sahibim ve oynamak çok keyif veriyor ben bunları Valorant'a dahil görmüyorum açıkçası.
Ben de sırf skinlerim için oynamak istiyordum ama o kadar toksik insanlar geliyordu ki dayanamadım. Derecesiz girip oynayabilirim ama derecesiz de oynamak bana uymuyor hep bir rank kasma isteği var. Onu da yapamayınca boşa vakit gidiyor demoralize oluyorsun vs vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı