Rekabetçi oyunlarda Türkiye sunucularında oynamayın tavsiyem. İngilizce oynayın her oyunu discord sunucuları mevcut girin yabancı kanallara iletişim kurun yaşları daha büyük insanlarla deneyimleyin.

Bu konuda katılıyorum. Toxic olanların bir kaçında denedim takıma motive konuşması yapınca takımda motive olanlar vurabiliyor.

Arkadaşlar rekabetçi oyunlara takımın ~%50'si tanıdık olmadan girmek hata zaten. Toxic demeyin boşa, her ortam böyle.

Ben çözümü tek başıma girmemek, girsem bile mümkün olduğunca "Frankfurt" sunucularında girmeyi tercih ediyorum.

Aynen öyle herkes mükemmel oynamalı ne haddine benim maçımı satmak. BEN BEN

Dünyanın en iyi internet altyapısı bizim ülkemizde satamaz o adam benim maçımı.
İstersem küfür etme hakkına sahibim onun benim maçımı satma hakkı yok! İntel HD Grafik ile bile olsa beni taşısın! Lig atlayacam e Sporcu olaCam ben. Engellemesin beni

Evet

Son günlerde böyle konular neden çoğaldı? Tahammülümüz yok saygı kalmadı vb. Kendimizi çok önemsiyoruz. Ha bir de şu yazım hatalarının onda birini ben yapsam anında ceza yerdim moderatör bana taktı Hoca bile bana takmadı hiç hayret...

Son düzenleme:

Kötü oynamak suç değil gidersin Sage ne bilim Skye alır SUP oynarsın kimsede laf etmez ama düellocu kitleyip kötü oynayınca side açamıyorsun otomatik oyunu veriyorsun.

Insta pick olayına keşke Overwatch'daki sistemi getirseler. Düellocu oynamak isteyen daha çok bekler, 5 düellocu olayı da kalkar.

Bana mı diyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…