Rekabetçi oyunlar ve sporların hepsinden zevk aldıran şey, kişinin içindeki hırs. En sakinim diyen kişi bile kendi kötü oyununa zaten sinirlenir. Üstüne bir de hiç tanımadığın biri gelip, sen kötüsün derse orada moral de bozuluyor, sinir de artıyor. Herkeste işe yaramasa bile seçilecek doğru kelimeler birçok kimsede olumlu etki gösterir. Daha iyisini yapabiliriz, takımca oynarsak geri dönme şansımız var, yenilsek bile elimizden geleni yapalım... Bu tarz konuşmaların oyun kazandırdığına, kaybettiğinde bile keyifli maç yaptırdığına çok şahit oldum.
Valoranttaki kadar her el olamaz.Hayatımda toplasan binlerce saatim vardır CS:GO'da. Elbet bir gün karşına çıkar.
Aynen öyle herkes mükemmel oynamalı ne haddine benim maçımı satmak. Ben ben.
Dünyanın en iyi internet altyapısı bizim ülkemizde satamaz o adam benim maçımı.
İstersem küfür etme hakkına sahibim onun benim maçımı satma hakkı yok! Intel HD grafik ile bile olsa beni taşısın! Lig atlayacağım e sporcu olacağım ben. Engellemesin beni.
Evet.
son günlerde böyle konular neden çoğaldı? Tahammülümüz yok saygı kalmadı vb. kendimizi çok önemsiyoruz
Bana mı diyorsunuz ?Aynen öyle herkes mükemmel oynamalı ne haddine benim maçımı satmak. BEN BEN
Dünyanın en iyi internet altyapısı bizim ülkemizde satamaz o adam benim maçımı.
İstersem küfür etme hakkına sahibim onun benim maçımı satma hakkı yok! İntel HD Grafik ile bile olsa beni taşısın! Lig atlayacam e Sporcu olaCam ben. Engellemesin beni
Evet
Son günlerde böyle konular neden çoğaldı? Tahammülümüz yok saygı kalmadı vb. Kendimizi çok önemsiyoruz. Ha bir de şu yazım hatalarının onda birini ben yapsam anında ceza yerdim moderatör bana taktıHoca bile bana takmadı hiç hayret...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.