Valorant'ın sistemi

521071

Hectopat
İlk olarak oyunda çok yüksek sayıda toxic, elo boost insan var.

Oyun kimin önceden kazanıp kaybedeceğini belirliyor. Bunu yapmasının amacı oyunu oynayanlara sürekli skin satmak için eğer hep farklı kişileri eşleştirse kolayca rank atlanırdı. Oyunu oynaya oynaya artık oyunda rakipler birbirini tanıyor oyunu çok oynadıkça. Mesela ben gümüş eloda oynadığım kişiler ile elmas eloda oynadığım kişiler sanki hepsi aynı çoğu
kişi tanıdık geliyor ve nişan aldığınız halde rakibin 0 yemesi vs.

Not: Riot çalışanları saldırmasın. (Böyle birşey olacağını sanmıyorum ancak gene tedbirli olmak lazım.) 🙂

Son düzenleme:
Ben bir oyunda bu kadar önüne geçilemez bir booster çöplüğü, toxic bir kitle görmedim. Zehir gibi oyunun her tarafını sarmış.

Elmas 1'de oynayan bir arkadaşım oyunun durumunu şöyle açıkladı "elmas da Boost yapan gümüşler var, gümüşte ise elmaslar var."

İlk olarak oyunda çok yüksek sayıda toxic elo boost insan var.

Oyun kimin önceden kazanıp kaybedeceğini belirliyor. Bunu yapmasının amacı oyunu oynayanlara sürekli skin satmak için eğer hep farklı kişileri eşleştirse kolayca rank atlanırdı. Oyunu oynaya oynaya artık oyunda rakipler birbirini tanıyor oyunu çok oynadıkça. Mesela ben gümüş eloda oynadığım kişiler ile elmas eloda oynadığım kişiler aynı çoğu
kişi tanıdık,nişan aldığınız halde rakibin 0 yemesi vs.

Not: Riot çalışanları saldırmasın. (Böyle birşey olacağını sanmıyorum ancak gene tedbirli olmak lazım.) 🙂

Yani anlamsız geliyor ama bende aynı fikirdeyim. Lol için de geçerli, önceden belirleniyor gibi her şey. Oyun çok basit ve saçma gelmeye başladı. Daha fazla oynamadım bıraktım bende. Riot'un değişik bir çalışma prensibi var.

Ben bir oyunda bu kadar önüne geçilemez bir booster çöplüğü, toxic bir kitle görmedim. Zehir gibi oyunun her tarafını sarmış.

Elmas 1'de oynayan bir arkadaşım oyunun durumunu şöyle açıkladı "elmas da Boost yapan gümüşler var, gümüşte ise elmaslar var."
Benim rütbem elmas 1 idi
Plat 3'e düştüm.

26 el boyunca 7 vuran viper.

30 round boyunca 5 vuran neon ve daha nicelerini gördüm. Bu gönderiyi paylaşma amacım bu oyuna başlamayın.
Hayatınıza yazık olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı